Cum se înţeleg Meghan Markle şi Kate Middleton: Indiciile care arată că sunt prietene foarte bune

Cele două ducese au o relaţie foarte bună, este de părere o expertă în limbajul corpului care a analizat apariţiile acestora împreună.

Soţiile celor doi fraţi, prinţii Harry şi William, par să aibă multe lucruri în comun. Amândouă în vârstă de 36 de ani, Meghan şi Kate au aceleaşi gusturi vestimentare şi au adus familiei regale britanice acea notă de feminitate, frumuseţe şi eleganţă care pălise după moartea regretatei prinţese Diana. Apariţiile lor comune indică faptul că ele au o relaţie foarte bună care se transformă într-o prietenie specială, scrie The Mirror.

Judi James, scriitoare şi specialistă în discursuri publice, a declarat pentru Daily Express că Meghan tinde în subconştient să o "oglindească" pe Kate, lăsând-o să traseze ea liniile relaţiei lor.

Întrucât soţia prinţului William este mamă şi e mult mai familiarizată cu viaţa la curtea regală, Meghan o urmăreşte şi încearcă să-i adopte stilul. "Faptul că o imită pe Kate implică nu doar ţinuta, ci şi limbajul corpului şi asta denotă deschiderea ei de a avea o relaţie şi de a fi acceptată în grup", a explicat Judi, arătând că atitudinea fostei actriţe le poate întări prietenia.

Analizând apariţia duceselor la parada aviatică de pe 9 iunie, experta a ajuns la concluzia că acestea au avut ţinute asemănătoare, în "stilul Middleton", ceea ce denotă că Meghan Markle încearcă să urmeze linia consacrată de Kate pentru a-şi sădi o relaţie stabilă de prietenie cu cumnata ei şi pentru a se familiariza mai repede cu mediul în care a pătruns.

În plus, shimburile lor de cuvinte şi faptul că îşi zâmbeau sugerează o relaţie foarte bună, bazată pe încredere.

19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod