Cum se înţeleg Meghan Markle şi Kate Middleton: Indiciile care arată că sunt prietene foarte bune

Meghan Markle încearcă să o imite pe Kate Middleton, încercând să nu facă paşi greşiţi şi să se adapteze mai uşor la rigorile familiei regale

 

Ducesa de Sussex, Meghan Marke, s-a aflat în atenţia tuturor la primul evenimentul desfăşurat la Palatul Buckingham - parada Trooping the Colour - care a avut loc sâmbătă 9 iunie, de ziua oficială a Reginei Elisabeta a II-a. Pentru prima dată de când poartă titlul de Ducesă de Sussex, Meghan Markle a participat la un eveniment regal, iar ţinuta aleasă a stârnit atât laude, cât şi critici.

Ea a purtat un taior roz pal creaţie a stilistei Carolina Herrera.

Deşi culoarea şi lungimea taiorului au fost ajustate corect, jacheta croită pe măsură pentru Meghan Markle avea un decolteu ce îi lăsa la vedere umerii goi şi se închidea lateral cu nasturi mari roz. Meghan a fost criticată pentru această ţinută îndrăzneaţă care a încălcat protocolul regal, întrucât îi lăsa umerii la vedere. "A fost considerată de unii ca fiind puţin prea decoltată, dar eu nu văd niciun rău în asta", a declarat Joe Little, Majesty managing director, care a ţinut să precizeze că ducesa "a arătat minunat".


Ţinuta a fost completată de o pălărie creată de Phillip Treacey şi de bijuterii de la casa Birks. Cea mai admirată a fost poşeta de mână, asortată în aceeaşi tonalitate roz pudrat. Accesoriul a fost realizat de maeştrii artizani din Ourense, provincia spaniolă Galiţia, care lucrează pentru celebra stilistă americană de origine venezueleană Carolina Herrera.


Foto: Hepta

19 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod