Angelina Jolie, o mamă singură care se descurcă cu 6 copii: Le face toate nazurile, dar le cere să învețe și să se poarte frumos

Deși are un program încărcat, Angelina Jolie se dedică creșterii copiilor ei și se asigură că ei cresc bine


La începutul acestei săptămâni, presa a scris că Maddox va merge la studii în această vară. Numele universității pe care o va urma nu a fost făcut public, dar se speculează că el ar putea pleca în Coreea de Sud sau la New York. "Sunt tare mândră. Voi urmări tot ce va face", a declarat Angelina pentru People.

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Angelina Jolie a vizitat în noiembrie câteva universități din Coreea de Sud, împreună cu fiul ei. Cele mai importante instituții de învățământ superior din această țară sunt Universitatea din Seul, Universitatea Kookmin și Universitatea Națională din Seul.

Maddox a învățat limba coreeană, iar în 2016 Angelina a dezvăluit că el încearcă și germana și rusa.

"Toți copiii învață diferite limbi. I-am întrebat ce limbă ar vrea să învețe, iar Shi a ales Khmai, limba din Cambodgia, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad a ales germana și rusa, Z vorbește franceza, Vivienne vrea să învețe araba, iar Knox învață limbajul semnelor", a dezvăluit actrița.

În februarie, Maddox a fost văzut cu mama sa la Universitatea din New York.

În 2017, People a scris că Jolie se ocupă în detaliu de educația lor acasă. Totodată, au învățat să citească și au făcut aritmetică în regim de home schooling, au studiat limbi străine și au învățat să cânte la diverse instrumente, la vila din Los Felix, California.
"Au profesori pe diferite domenii. Copiii sunt foarte activi și fizic. Le place fotbalul și adoră skateboardul, dar iau și lecții de autoapărare", a spus o sursă.

Angelia Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în 2014, relația lor începând din 2005. Actrița a depus cererea de divorț în septembrie 2016, motivând "diferenţe ireconciliabile", însă bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind şi cercetat pentru acuzaţii de abuz. În cele din urmă, el a fost declarat nevinovat după ce Angelina l-a acuzat că l-a agresat pe unul dintre copii în timpul unui zbor cu un avion privat.

În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Angelina Jolie are o avere estimată la 160 de milioane de dolari, conform publicației Celebrity Net Worth, iar în 2014 ea s-a clasat pe locul 74 în topul celor mai bogați oameni, întocmit de Forbes.
Revista estimează averea lui Brad Pitt la o valoare netă de 240 de milioane de dolari.

Îți recomandăm și: Cum arăta Angelina Jolie în tinerețe: 10 imagini nemaivăzute din trecutul vedetei

Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod