Fiica lui Eminem, influencer în bikini: Hailie Scott Mathers trăiește viața din plin la 23 de ani

Fiica celebrului rapper are 1,5 milioane de admiratori pe Instagram și știe bine ce vor oamenii să vadă pe pagina ei: poze în care apare în bikini.

Timpul zboară, iar azi fetița de patru ani care zâmbea într-o poză veche, făcută cu tatăl ei, e o tânără care se bucură de viață și de succes. Hailie Scott Mathers are 23 de ani și a terminat în iunie anul trecut studiile la Universitatea din Michigan. Acum ea este social media influencer și își ține la curent cu noutățile din viața sa pe cei 1,5 milioane de urmăritori.

Fiica lui Eminem pare să știe foarte bine ce vor oamenii să vadă pe pagina ei de Instagram: poze în care apare în bikini.

Așa că în timpul unei vacanțe pe care a petrecut-o în Hawaii tânăra a postat mai multe fotografii de acest gen, spre încântarea admiratorilor săi, relatează Daily Mail.

Cu o siluetă perfectă, Hailie nu ezită să-și pună în valoare aspectul fizic în timp ce admira cascadele din Hawaii. "Scuze, TLC, dar am vânat cascade", a scris ea, făcând referire la piesa "Don't Go Chasing Waterfalls", pe care TLC o cânta în anii '90. "A doua piesă e dovada că am fost acolo, iar a treia este chiar realitatea, când am văzut niște pești care arătau ca niște pui de rechin", a adăugat tânăra.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru din două piese, Hailie a pozat și pe o stâncă, asemenea starurilor din anii '50.
Admiratorii au felicitat-o și i-au scris că este un exemplu de "copil normal de vedetă".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod