Cum arăta Angelina Jolie în tinerețe: 10 imagini nemaivăzute din trecutul vedetei

Mai multe fotografii inedite o arată pe Angelina Jolie așa cum era la 14 ani: rebelă și obsedată de sinucidere, ea își dorea să conducă o firmă de pompe funebre și chiar a urmat un curs de îmbălsămare.
Așa cum o știm astăzi, Angelina Jolie are puține lucruri în comun cu cea care era în adolescență. Mai multe fotografii și scrisori publicate de Daily Mail o arată pe actrița americană când avea 14 ani, alături de gașca ei de prieteni cu care mâncare pizza, bea alcool și fuma marijuana și făcea multe lucruri trăsnite, de exemplu să se pozeze în cimitir.

În scrisorile și vederile poștale obținute de ziarul britanic, Angelina îi scria prietenilor săi apropiați despre un băiat de care era atrasă și despre relația dificilă cu familia ei.

Sursa care a oferit fotografiile și scrisorile sub condiția păstrării anonimatului a povestit că a întâlnit-o prima oară pe Angelina când învățau la școala gimnazială El Rodeo din Los Angeles. Relația lor a devenit apropiată, iar sursa a spus că Angie era "excentrică și frumoasă", dar și atrasă de "partea întunecată".

Angelina, "fată de comitet"


Prietena vedetei a spus că tânăra Angelina era nebunatică, bea alcool și fuma marijuana. Dar era și generoasă, iar de multe ori le dădea bani prietenilor și oamenilor străzii. "Mereu a fost o persoană minunată și am avut o prietenie minunată. Oamenii nu știu că ea a fost mereu foarte darnică, nebunatică dar darnică. Odată nu ne mai văzusem de șase luni și mi-a dat bani", a spus prietena din adolescență a vedetei.

"Fiindcă avea mai mulți bani ca noi, Angie era mereu generoasă și ne dădea, mie și celorlalți prieteni. Nu putea să treacă pe lângă un om al străzii fără să-i dea mâncare sau bani și spunea că e oribil să n-ai unde locui. Asta era când ea avea 14 ani. Nu-i de mirare că a ajuns atât de importantă, sprijinind refugiații din toată lumea"
, a mai spus persoana care a oferit imaginile ziarului britanic.



Aceasta a adăugat că Angelina era o adolescentă rebelă care ura Beverly Hills, locul în care trăiesc cei mai bogați oameni din Los Angeles: "Făceam petreceri. Beam, fumam și luam acid.

Hoinăream toată ziua cu autobuzul. A încercat să facă lucruri nebunești, care erau anti-Beverly Hills. Ne îmbrăcam în negru și credeam că eram antihriști. Nu ne doream să conducem mașini arătoase și le luam apărarea celor care erau abuzați la școală."

Câteva vederi poștale, trimise în 1989, Angelina, care avea 14 ani, îi scria prietenei sale despre un băiat de care era atrasă. "E un fotograf pe care l-am întâlnit azi, nimeni nu știe că-mi place de el, a zis că vrea să lucreze cu mine, sper să vrea, fiindcă îl vreau. E perfect, înalt, are părul negru, stă într-o garsonieră! Dar cred că e gay!", a scris ea.

Relația dificilă dintre Angelina și mama ei


Într-o scrisoare, Angelina se arăta convinsă că l-a găsit pe "Domnul Perfect": "L-am întâlnit pe Domnul Perfect. Nu-i știu numele, sărută foarte bine și n-o să-l mai văd iar!".

Într-o altă scrisoare trimisă când avea 14 ani, Angelina se plângea că s-a simțit rău după ce s-a îmbătat. "Zborul a fost nașpa, mai ales că eram mahmură!", a scris ea.

Sursa a mai spus că mama vedetei, Marcheline Bertrand, care a murit la 56 de ani din cauza unui cancer la sân, i-a dat acesteia pilule anticoncepționale după ce a împlinit 15 ani, ceea ce a nemulțumit-o pe Angelina. "Era iritată că mama ei i-a dat pilule anticoncepționale și i-a permis prietenului ei să doarmă în camera ei. Angie a reacționat ca o rebelă, nu s-a culcat cu el și a aruncat pilulele în WC. Mereu a fost puternică și încăpățânată, de când ne-am cunoscut la 13 ani", a povestit prietena Angelinei.

Aceasta a adăugat că mama vedetei era "cool": "Mama ei era cool și ne lăsa să facem ce doream. Ne lăsa să stăm și să bem în casa ei pentru că prefera să știe unde eram."

A aruncat pe geam cadoul lui John Voight


Pe de altă parte, relația Angelinei cu tatăl ei, actorul Jon Voight, acum în vârstă de 81 de ani, a devenit foarte încordată după ce el a înșelat-o pe Marcheline.

Sursa a povestit că odată Angelina a aruncat pe fereastra camerei ei un computer pe care Voight i-l făcuse cadou. "Angie era foarte supărată atunci și dezgustată de el. Îi luase un computer nou lui Angie și fratelui ei, James, când computerele erau foarte rare și scumpe. Chiar după ce el a plecat, Angie a luat computerul și l-a aruncat pe geamul camerei. Marcheline nu s-a supărat, pentru că a înțeles furia Angelinei."

Într-o scrisoare, Angelina se plângea că trebuia să-și viziteze familia în New York. "Mai bine stau goală într-o groapă plină cu furnici roșii decât să mă duc să-mi vizitez rudele", a scris ea, supărată.



Prietena sa a mai povestit că Angie era atrasă de "partea întunecată": visa să conducă o firmă de pompe funebre și chiar s-a apucat să studieze câte ceva despre îmbălsămare. Îi plăcea să umble prin cimitire, iar într-o poză apare lângă un mormânt, în Los Angeles. "Era obsedată de sinucidere și de întuneric - era interesată de partea întunecată a vieții", a spus sursa.

Într-o scrisoare trimisă în 1991, când avea 16 ani, Angelina medita la sensul vieții: "Ei bine, sunt în viață și tot încerc să-mi dau seama de ce."

Prietena ei a vorbit și despre cariera Angelinei în modelling, spunând că acesteia i s-a cerut să slăbească: "Era atât de slabă și de frumoasă, dar mi-a zis că agenția ei dorea ca ea să mai dea jos între două și cinci kilograme. O nebunie."

Rebeliunea Angelinei, explicată de trecut


Potrivit unui volum biografic neautorizat scris de Andrew Morton, biograful Prințesei Diana, caracterul rebel al Angelinei Jolie îşi are rădăcinile în sentimentul de respingere pe care ea l-a trăit în copilărie, după ce mama sa a abandonat-o timp de doi ani.

Marcheline Bertrand, mama actriţei, ar fi abandonat-o pe Angelina, în vârstă de un an, într-un apartament separat din reşedinţa ei din Los Angeles, lăsând-o timp de doi ani în grija angajaţilor familiei.

Marcheline era furioasă pe tatăl Angelinei, actorul Jon Voight, fiindcă acesta ar fi avut pe atunci o aventură, și și-a revărsat supărarea asupra fiicei lor, pentru că micuţa Angelina semăna foarte mult cu tatăl ei.

Potrivit biografului britanic, Marcheline a acceptat-o din nou în viaţa ei pe Angelina abia după ce aceasta a împlinit vârsta de trei ani, dar cei doi ani de înstrăinare au lăsat urme profunde în psihicul copilului.

Atitudinea rebelă a vedetei se explică mai ales prin traumele suferite în copilărie, scrie Morton în cartea "Angelina: An Unauthorized Biography".

Angelina Jolie s-a născut în 1975, iar în anul următor, tatăl ei, Jon Voight, a avut o aventură cu actriţa Stacey Pickren. Actorul a divorţat de Marcheline Bertrand, iar ea "şi-a revărsat toată durerea asupra Angelinei", a declarat Krisann Morel, una dintre angajatele familiei.

Angelina a fost crescută de o adevărată "armată" de bone timp de doi ani. Reşedinţa familiei Voight devenise în acea perioadă un fel de "turn de fildeş", în care Angelina locuia la etajul al cincilea, iar mama ei, la etajul al doilea.

Relaţia dintre mamă şi fiică nu a revenit niciodată la cote normale, rămânând în cel mai bun caz una "neconvenţională", afirmă autorul britanic.



La 14 ani, Angelina Jolie a început o relaţie cu un tânăr, Anton, şi, la cererea mamei sale, acesta s-a mutat în reşedinţa familiei Voight pentru ca Marcheline Bertrand să îi poată supraveghea pe cei doi. Marcheline Bertrand ar fi renunţat la dormitorul central al reşedinţei, cedându-l tânărului cuplu, şi s-a mutat într-un dormitor mai mic, permiţându-le celor doi tineri să doarmă în aceeaşi cameră. Acest episod coincide cu relatarea prietenei vedetei, citată acum de Daily Mail.

Și-a dorit să se autodistrugă și să se sinucidă


Potrivit volumului "Angelina: An Unauthorized Biography", acest tip de educaţie a făcut-o pe Angelina Jolie să devină o rebelă. Jolie a devenit mare consumatoare de heroină şi de cocaină şi, într-o serie de fotografii şocante, incluse în această biografie, apare aproape goală, purtând o zgardă de câine şi arătând palidă şi extrem de slăbită.

Tânăra actriţă şi-a construit rapid o reputaţie de mare petrecăreaţă şi ar fi avut numeroase aventuri, atât cu bărbaţi, cât şi cu femei.

Ea a avut o aventură cu actorul Ethan Hawke, într-o perioadă în care acesta avea o relaţie cu Uma Thurman.

Înainte de relaţia ultramediatizată cu Brad Pitt, Angelina Jolie a fost căsătorită de două ori, primul mariaj fiind cu actorul britanic Johnny Lee Miller, starul din "Trainspotting". Angelina Jolie s-a căsătorit cu acesta purtând pantaloni din piele neagră şi un tricou alb pe care era scris, cu propriul ei sânge, numele soţului.

Cel de-al doilea ei soţ a fost actorul Billy Bob Thornton, a cărui independenţă a scos-o din minţi de câteva ori. Angelina Jolie era atât de frustrată din această cauză, încât la un moment dat, ea s-a internat din proprie iniţiativă în clinica de psihiatrie din cadrul UCLA Medical Centre, timp de 72 ore, pentru a fi ţinută sub supraveghere medicală.

Citește și: Drama lui Travolta. Starul i-a sfidat pe scientologi încercând să-și salveze soția de cancer

Volumul indică faptul că actriţa americană ar fi angajat la un moment dat un asasin profesionist pentru a fi ucisă de acesta. Presupusul asasin nu ar fi fost însă convins că actriţa doreşte cu adevărat acest lucru şi i-a oferit un termen de gândire de o lună. Angelina Jolie ar fi folosit eficient acest răgaz şi, în cele din urmă, s-a răzgândit, renunţând la ideea unei astfel de "sinucideri".

Către sfârşitul vieţii mamei sale, relaţia dintre Marcheline Bertrand şi Angelina Jolie s-a îmbunătăţit, mai ales după naşterea copiilor actriţei. Jolie a iniţiat şi o apropiere de Jon Voight, deşi relaţiile dintre ei sunt încă destul de reci.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod