Cât ești de ambițioasă și puternică în viață, îți arată numărul maturității

Pasionații de numerologie știu cât de important este să îți calculezi numărul maturității, mai ales când ești interesat de carieră, de afaceri și de împlinirea visurilor tale.
Alături de numărul destinului și de numărul vieții, numărul maturității arată capacitatea ta și bafta pe care o ai pentru a-ți împlini marile visuri, pentru a reuși în carieră, în afaceri și pentru a-ți consolida situația financiară.

Numerologii spun că numărul maturității este legat de prima consoană din numele tău. Spre exemplu, din numele Alina, prima consoană este ”L”, iar aceasta corespunde cu numărul 3.

Află și tu din tabel care este numărul maturității destinat primului tău prenume și apoi citește ce spune el despre destinul tău.

Numărul maturității.
Ce reprezintă cifra 1


Ești o fire dominatoare și puternică și vrei să fii independent, indiferent de situație. Vei cunoaște succesul și vei avea satisfacții mari în viață dacă știi să îți canalizezi energia și nevoia de independență către scopurile cu adevărat importante.

Ce semnifică numărul 2


Dacă numărul maturității este 2, ai un dar aparte să fii amabilă și prietenoasă cu cei din jur, să îi cucerești cu firea ta deschisă. Dar, oricât de mult te-ai strădui să fii imparțială, sunt situații în care trebuie să alegi și nu va fi ușor.
Mereu vei oscila între ceea ce vrei și ceea ce trebuie.

Numărul maturității 3


Dacă prima consoană a numelui tău corespunde cu numărul 3, cel mai mare atu al tău în viață este încrederea de sine. La maturitate, această încredere te va ajuta să te menții mereu deasupra, să treci peste tot ce este greu și să obții mai ușor decât alții ceea ce vrei. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod