A slăbit şi a prins curaj: Mariah Carey, din nou în rochie mini

Mariah şi Bryan se cunosc din 2006, când dansatorul lucra pentru ea


Mariah şi Bryan Tanaka au stat toată noaptea împreună şi s-au distrat pe cinste la petrecerea la care au mai fost prezenţi actorul Jamie Foxx şi Stephen Belafonte, fostul soţ al cântăreţei Mel B. Floyd Mayweather a dat startul distracţiei desfăcând o sticlă magnum de şampanie pentru invitaţii săi, iar cântăreaţa a stat la aceeaşi masă cu Foxx şi a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Mariah Carey şi Bryan Tanaka au fost văzuţi împreună şi de Valentine's Day, când au avut o întâlnire romantică la un restaurant din Los Angeles.

Relaţia lor a început în 2016, la scurt timp după ce artista s-a despărţit de James Packer, iar ceea ce părea doar o aventură de scurtă durată s-a dovedit o legătură neaşteptat de solidă. Bryan Tanaka a lucrat ca dansator în turneul "Adventures of Mimi" pe care artista l-a întreprins în 2006. Cei doi şi-au confirmat relaţia anul trecut, într-un interviu acordat AP. "Vreau să spun că el este iubitul meu. Dar nu mă simt confortabil să vorbesc despre viaţa mea. Eu şi iubitul meu nu vrem să facem asta", a spus solista atunci.


În februarie, Mariah Carey a fost dată în judecată de un organizator de spectacole, care îi cere cântăreţei despăgubiri de trei milioane de dolari, după ce aceasta şi-a anulat mai multe concerte în America de Sud. Cântăreaţa a cerut scuze în 2016 pentru că şi-a anulat mai multe concerte în Chile, Argentina şi Brazilia şi îi acuza pe organizatori, compania Fenix, că nu i-au plătit onorariul. Cântăreaţa americană a anunţat că se simte "devastată" de faptul că aceste concerte au fost anulate, apoi i-a criticat pe organizatori, spunând: "Fanii mei merită mai mult decât modul în care i-au tratat aceşti organizatori."

În schimb, Fenix a dat-o în judecată pe Mariah Carey şi îi cere despăgubiri de 3 milioane de dolari, motivând că artista a minţit şi a anulat concertele pentru că nu se vânduseră suficiente bilete.
În plus, aceasta ar fi încasat o sumă mare de bani - 703.100 de dolari -, plătită de organizatori în avans, potrivit contractului, deşi nu a mai susţinut concertele.

Renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, cu care a fost şi căsătorită timp de patru ani.
A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. Mariah a fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod