10 comedii franceze care te fac să râzi în hohote. Trebuie să le vezi!


Marea hoinăreală e un titlu obligatoriu de (re)văzut pentru cei care vor să „guste” din savoarea comediilor realizate de francezi
Savuroasa (și ireverenţioasa) comedie franceză Alibi.com, în regia lui Philippe Lacheau, unul dintre cele mai prolifice nume ale genului în Franţa, rulează în cinematografele noastre, ceea ce ne-a făcut să trecem în revistă câteva dintre cele mai bune comedii franceze din toate timpurile. Urmăriți aceste filme pentru o porție sănătoasă de bună-dispoziție.

Bienvenue chez les Ch'tis (2008)

Această comedie franțuzească recentă a fost văzută la data lansării de peste...
20 de milioane de spectatori în Franța. Dacă se ţine cont de procentul de francezi care au vizionat filmul, e întrecută de clasicul La grande vadrouille/Marea hoinăreală, cu Louis de Funès şi Bourvil, savurată în 1966 de o treime dintre locuitorii din Hexagon. Povestea filmului regizat de Dany Boon se învârte în jurul unui angajat al poștei franceze, angajat ce încearcă din răsputeri să fie transferat cu jobul undeva pe Coasta de Azur.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • colios cosmin pe 28 Apr 2017, 18:31
  Hors de Prix

  As recomanda si Hors de Prix 2006

  0
  0

 • Ovi pe 26 Mar 2017, 08:59
  comedie

  Va recomand un film de anul trecut...Aterizare cu bucluc...e durere filmul!

  0
  0

 • Rodica G pe 25 Mar 2017, 20:40
  comedii franceze

  Eu as propune toata seria Jandarmului; apoi seria Companiei a saptea; apoi Oscar, Aripioara sau picior?, Omul-orchestra, de fapt toate filmele lui Louis de Funes. Eu il consider cel mai mare comedian francez si poate chiar international.Las orice film ca sa revad a mia oara o comedie cu el :)

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod