Love. Wedding. Repeat

Recomandarea Cinemagia: Love. Wedding. Repeat şi nunta plină de semi-buclucuri

Comedia britanică este departe de a fi "inovatoare", dar poate fi distractivă.
Nu înţelegem ce a considerat atât de "inovator" Netflix la comedia Love. Wedding. Repeat, lansată vineri pe platformă, de a insistat să folosească acest cuvânt în prezentarea filmului. Poate cu o singură excepţie (acel Repeat care mai degrabă strică), comedia romantică nu oferă nimic inovator, începând de la titlul prea asemănător cu neglijabilul Love, Wedding, Marriage din 2011 şi terminând cu protagonistul care îşi dă seama într-un târziu că ar trebui să facă un gest categoric pentru a-şi cuceri iubirea vieţii.

Dar în aceste vremuri când refugiul în poveşti drăguţe pare mai important decât oricând, inovaţia este ultimul lucru de care are nevoie publicul, prin urmare întâmpinăm Love.
Wedding. Repeat cu mai multă bunăvoinţă decât am face-o de obicei. Este totuşi scuzabil că am râs pentru prima oară abia la minutul 38? În mod normal am spune că nu, chiar dacă scenariul reuşeşte să îngrămădească mai multe momente amuzante în a doua jumătate, scuturând de praf câteva dintre locurile comune ale genului.

Dacă la nunţi de obicei în centrul atenţiei este mireasa, aici e fratele ei. Sam Claflin, actorul britanic care nu prea a reuşit să-şi facă un nume la Hollywood, deşi a avut roluri semnificative în francize precum Piraţii din Caraibe şi Hunger Games, îl interpretează pe Jack, fratele care face tot posibilul ca nunta surorii sale, Hayley (Eleanor Tomlinson), să meargă şnur.
Şi nu va trece mult până va trebui să evadeze din zona sa de confort. Este adevărat, românilor care au fost măcar o dată în viaţă la o nuntă li se va reconfirma prejudecata că britanicii au această zonă foarte limitată, dar asta avem, cu asta defilăm. Citește continuarea pe cinemagia.ro!
13 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod