Cinci comedii de vacanţă. Te vor face să râzi în hohote!

28 Aprilie 2018
Mini-vacanţa de 1 mai şi vremea frumoasă sunt suficiente motive de bună-dispoziţie, dar dacă vreți să râdeți în hohote zilele acestea şi să vă energizați starea de spirit, urmăriți câteva comedii trăsnite şi filme încurajatoare, dintre cele de mai jos.

I Feel Pretty/Hai, că sunt belea! (2018) - la cinema de luni, 30 aprilie 


Încrederea în tine însuţi e tema acestui film optimist, însoţită de îndemnul de a-ţi da voie să te iubeşti. „Toată viaţa ţi se spune că nu eşti suficient de bun, de frumos, de slab. Iar asta te ruinează. Încearcă pentru un minut să te iubeşti de parcă ai fi propria ta mamă”, e declarat protagonista filmului, actrița Amy Schumer.  
I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Super Troopers 2/Super polițiști 2 (2018) – rulează pe marile noastre ecrane

Când în 2001 se lansa comedia Super Troopers, nimeni nu se aştepta ca încasările să fie de opt ori mai mari decât bugetul. Iată că 17 ani mai târziu se lansează sequelul, un nou aşa-zis „film cu proşti”, despre o secţie de poliţie din nordul SUA ai cărei angajaţi nu mai pot de bucurie când „ţara are din nou nevoie de ei”.
Când se dovedeşte că un orăşel canadian se află de fapt pe teritoriul SUA, „super poliţiştii” sunt trimişi să înlocuiască poliţia călare canadiană din mica localitate.
Evident, iniţiativa va înfrunta probleme atât din cauza situaţiei inedite, cât şi din cauza faptului că „super poliţiştii” sunt de fapt nişte „super idioţi”. Cronicile nu au fost încurajatoare, dar filmul poate fi o idee bună pentru distracţie inofensivă la cinema.

Blockers/Interzis la... sex – rulează în cinematografele noastre

Iată o comedie ultraireverenţioasă despre un grup de părinţi gata de orice pentru ca fiicele lor să NU facă sex în noaptea balului de absolvire. Dar ce te faci când odraslele sunt mai mult decât hotărâte să spună adio virginităţii? Faptul că disperate după sex sunt acum fetele şi nu băieţii oferă o perspectivă feminină asupra acestui important moment din viaţa noastră sexuală, iar utilizarea melodiei Love Myself a actriţei Hailee Steinfeld, care sugerează că nu ai nevoie de nimeni altcineva pentru a fi în perfectă armonie cu tine însuţi, ajută modernităţii mesajului.
Altfel, gaguri fizice şi sexuale cât cuprinde.


Gringo: Amator în misiune - poate fi văzut pe marile ecrane

Gringo este un film în care comedia și violența se împletesc. Povestea cu nume interesante în distribuție - Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Thandie Newton, Sharlto Copley - are loc în Mexic, nu departe de graniţa cu Statele Unite, unde se întâmplă afaceri ilegale, iar moartea e un pericol constant. 
Protagonistul (David Oyelowo) este un corporatist cu principii, bărbat de culoare de origine nigeriană, căruia îi plac lucrurile făcute ca la carte şi nu acceptă compromisuri cu legea.
Ajunge în Mexic într-o companie mai puţin fericită: adică aceea a unor afacerişti veroşi care produc în Mexic produse farmaceutice interziste în Statele Unite. Mai rău decât atât, în jurul lor bântuie organizaţia Panterei Negre, un cap mafiot aşa cum ni-i imaginăm pe cei mai răi din această „breaslă”. 
Prin răsturnările de situaţie şi prin comicul combinat cu violenţa filmul ne-a adus în minte Snatch şi Lock Stock and Two Smoking Barrels al lui Guy Ritchie.

Peter Rabbit /Peter Iepurașul - rulează la cinema

Combinând animația, comedia și acțiunea cu interpretarea actorilor, personajele autentice și efectele speciale moderne, filmul este o alegere excelentă pentru întreaga familie în mini-vacanța de 1 mai. Producția rulează în format 2D, atât în varianta subtitrată, cât și în cea dublată în limba română. 
Filmul prezintă aventurile simpaticului Peter și ale camarazilor săi iepuroi în lupta pentru supremația asupra grădinii de zarzavaturi a vecinului McGregor, un fermier bătrân și morocănos, fără pic de milă pentru urecheații hoți de legume.
Când acesta își dă, pe neașteptate, obștescul sfârșit, moștenitorul său, Thomas, un tânăr londonez cu ambiții profesionale, preia proprietatea și, totodată, obiceiul de stârpire a dăunătorilor din preajmă. Dar, cum vecina Bea iubește nespus iepurii și fiecare dintre rivali vrea să-i intre pictoriței în grații, războiul va lua noi proporții.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod