Un nou brand românesc pe piața internațională a produselor bio: Petras Bio

Petras Bio, un brand 100% autohton, s-a lansat oficial sub nume propriu atât pe plan local, cât și internațional. Manufacturate la poalele cetății Deva, într-un atelier neaoș românesc, produsele Petras Bio sunt create din ingrediente ecologice alese cu grijă, crescute în pământ curat, cu apă, aer și soare. Toată gama poate fi încadrată atât sub eticheta raw, cât și bio, respectând principiile celor două curente și având calități certificate la nivel european.
După mulți ani dedicați cercetării, brandul Petras Bio lansează o gamă de produse care îmbină pasiunea pentru hrana sănătoasă cu expertiza dobândită în decursul timpului – germinarea semințelor, producția prin uscare blândă, sub 42 grade C, pentru a păstra tot ce s-a primit mai bun de la natură.

“Am lucrat alături de două agenții creative pentru a lansa acest brand pe piață. Sharpfront Creative ne-au fost alături pe partea de design și au creat ambalajele cu care ne putem mândri oriunde în lume, iar The House PR Agency s-au dedicat pe partea de PR și ne-au ajutat cu organizarea unui eveniment de lansare de poveste.
Pentru mine, să văd cum Petras Bio crește atât de frumos ca brand este extrem de mulțumitor, pentru că îmbină expertiza mea de management cu pasiunea pentru hrana sănătoasă. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au fost alături de noi în tot acest proces.” declară Indira Abdulvoap, General Manager al Petras Bio. 
  

Evenimentul oficial de lansare a avut loc la București, în data de 19 aprilie și s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea invitaților. În agenda evenimentului, cele mai importante momente au fost prezentarea produselor, în ambalajele recent create, și un live cooking show cu câștigătoarea MasterChef, ediția 2014, Jesica Zamfir.
Produsul-vedetă al rețetei semnate de Chef Jesica a fost reprezentat de Tagliatellele cu Hribi Petras Bio, gătite atât în variantă vegetariană cât și clasică. Gătitul demonstrativ s-a încheiat cu o sesiune de degustare.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod