Cel mai bun prieten al omului: Câinele care îmbrăţişează pe toată lumea - FOTO



Obiceiul Louboutinei de a merge la plim

Golden Retriever
Fiecare îmbrăţişare pe care o oferă Loubie este emoţionantă. Oamenii sunt impresionaţi de bucuria şi de prietenia pe care le împărtăşeşte

bare şi de a îmbrăţişa oamenii a început în 2014, de Valentine’s Day. Fernandez-Chavez tocmai pusese capăt unei relaţii atunci şi era destul de supărată: "A început să-mi atingă mâinile cu labele, apoi le-a încrucişat. Îmi amintesc că glumeam cu prietenele mele - uite că mă ţine şi pe mine cineva de mână de Valentine's Day."

Conştientă că în New York sunt mulţi oameni nefericiţi, care se simt singuri, femeia se oferă să iasă cu câinele dacă aceştia vor ca Louboutina să-i îmbrăţişeze, fără să ceară ceva în schimb.

E o experienţă pe care o recomandă oricui, nu neapărat celor care trec prin momente grele sau care sunt iubitori de câini.

Important este că după fiecare plimbare de două ore, Fernandez-Chavez vede foarte mulţi oameni care pleacă mai departe zâmbind. "E frumos să vezi oameni care zâmbesc după această experienţă. Mai ales acum, cu tot ce se întâmplă, oamenii spun că e drăguţ să vadă aşa ceva pe stradă. Este marea mea mulţumire", a spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod