Târgul de Mărțișor la Mega Mall

În perioada 17 februarie - 12 martie, la Târgul de Mărțișor de la Mega Mall, găzduit la nivelul -1, se găsesc cele mai frumoase surprize pentru cei dragi - creații unice, handmade, tradiționale sau moderne, realizate dintr-o gamă variată de materiale.

Cadourile puse la dispoziția vizitatorilor sunt numeroase, de la mărțișoare și broșe realizate manual, până la poșete și alte accesorii din piele de cămilă, de inspirație marocană, colorate printr-un procedeu tradițional, cu vopsea din plante, non-toxică, rezistentă în timp.


Vizitatorii Mega Mall vor putea alege daruri de suflet pentru cele dragi de la Târgul de Mărțișor, Dragobete și 8 Martie din argint, aur, decorate cu cristale Swarovski®, dar și tradiționalul mărțișor reinterpretat, realizat din lemn, ceramică, sticlă sau flori naturale, pictate manual

Surpriza cea mare pe care Mega Mall a pregătit-o cu ocazia Târgului de Mărțișor este prezența unui artist specializat în gravura în bobul de orez. Începând cu 20 februarie, vizitatorii for avea posibilitatea sa ofere un cadou unic persoanei iubite.
Artistul va scrie pe un bob de orez, ce va deveni un veritabil pandantiv, numele persoanei care urmează să-l primească în dar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod