Cel mai bun prieten al omului: Câinele care îmbrăţişează pe toată lumea - FOTO

O căţeluşă din rasa Golden Retriever iese în fiecare zi la o plimbare de două ore, îmbrăţişând orice persoană pe care o întâlneşte.

Întâlnirea cu Louboutina e o adevărată binecuvântare pentru cineva care nu se simte prea bine, care se simte singur sau deprimat, dar şi pentru orice om care se bucură să vadă un animal prietenos.

Louboutina este o căţeluşă celebră din rasa Golden Retriever care poate fi întâlnită în cartierul Chelsea din New York. A primit numele după celebrul designer francez de pantofi şi are acum peste 130.000 de urmăritori pe Instagram.

În fiecare zi, timp de două ore, Loubie, cum este alintată, îmbrăţişează orice persoană care este dornică să aibă parte de această experienţă.

E de ajuns să te apleci puţin pe genunchi şi ea te cuprinde bucuroasă cu lăbuţele.

Fernandez-Chavez, în vârstă de 45 de ani, stăpâna acestui animal adorabil, a povestit că a devenit o rutină această plimbare de două ore. "Nu este o plimbare obişnuită. E o plimbare cu îmbrăţişări. Mulţi oameni mi-au zis că le-a făcut o zi minunată. Unii aveau probleme la serviciu, iar îmbrăţişarea ei a fost tot ce lipsea pentru a se simţi mai bine", a declarat femeia pentru The Dodo.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod