Panda Macarons, un desert adorabil. Ai mai gustat aşa ceva?

Aceşti Panda dulci sunt opera unei tinere din Canada, pasionată de patiserie, care face tot felul de delicii uimitoare.
Poate că până acum ai văzut o mulţime de macarons, cu fel de fel de forme. Dar ceea ce face Melly Eats World, miniatelierul de patiserie deschis de o tânără din Toronto, duce acest desert la un nivel superior de imaginaţie şi rafinament.

Fascinată de arta deserturilor franţuzeşti, tânăra se declară o "maniacă a brutăriei şi patiseriei", gurmandă expertă, pasionată de ceai şi de modă, veşnică încurcă-lume şi o perfecţionistă refractară.

Partea cu perfecţionismul se vede în modul original în care ea face celebrul desert din bezea, ouă, zahăr, migdale şi colorant alimentar.
Pagina sa de Instagram este plină de macarons în fel de fel de forme, de la pisici, maimuţe şi purceluşi până la aceşti mici Panda adorabili.

Melly Eats World a adunat aproape 6.000 de urmăritori pe reţeaua de socializare şi comenzile curg gârlă. Deocamdată, cu resursele pe care le are, ea poate onora doar pe plan local, în Toronto şi în împrejurimi, dar "armatele" sale de Panda dulci au cucerit deja întreaga lume.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod