câine

Ce e în mintea unui câine: A făcut o prostie în baie, apoi a încercat să şteargă urmele - FOTO

Un câine care îşi face nevoile pe unde îl apucă a mai văzut lumea. Dar unul care încearcă să facă curat, ca să nu-l certe stăpânul, nu găseşti oriunde.

Acelin Hampton e membru al unei trupe rapp, Billie Band$, şi e înnebunit după căţelul pe care îl are de puţin timp. L-a botezat Pablo şi încă nu a apucat să-l înveţe tot ce e necesar pentru a convieţui împreună în bună pace în casă, dar un lucru e clar - animăluţul a prins repede primele lecţii educative, însă mai are de lucrat.

Într-o zi, când Pablo a făcut iar pipi pe jos în baie, tânărul s-a dus să-l certe dinadins, ca să bage la cap că nu e bine ceea ce face.

În timp ce îi vorbea pe un ton răstit, ca să priceapă că nu-i de glumă şi că asta e o problemă serioasă, Acelin a rupt mai multă hârtie igienică şi a început să şteargă gresia. Căţelul se uita la el spăşit. Dar ceva-ceva a învăţat.

Într-o noapte, când Hampton şi căţelul lui se aflau în casa unui prieten, a observat că Pablo a zbughit-o la baie. Evident, iar s-a scăpat pe podea, dar acum, de teamă că stăpânul îl va certa, Pablo a sărit şi a tras repede sulul de hârtie, apoi s-a apucat să împingă disperat hârtia cu lăbuţele, ca să şteargă urmele.

c??el

Pe Acelin l-a pufnit râsul; a luat repede telefonul şi l-a pozat pe făptaş în flagrant, apoi a postat imaginea pe Twitter. Imaginea a devenit virală şi toată lumea l-a apreciat pe Pablo pentru că şi-a dat seama de greşeală şi a încercat să dreagă situaţia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod