Luna de miere in Portugalia

Portugalia este renumita in intreaga lume pentru: vinul de Porto, pentru cetatile sale medievale, pentru orasul Fatima – unul dintre cele mai importante orase de pelerinaj ale crestinatatii, pentru o istorie fascinanta, pentru cele doua zone insulare de un exotism aparte: Azore si Madeira, dar si pentru regiunea Algrave.

Luna de miere in Insula Madeira

Facand parte dintr-un grup de insule portugheze din Atlantic, Madeira te surprinde prin terasele de un verde izbitor, ce coboara in trepte spre ocean.

Luna de miere in Franta

Franta insemana secole de stralucire si rafinament la curtile marilor regi., inseamna castele si palate cu superbe gradini, inseamna viata boema, insemna...

Luna de miere in Italia

Venetia este sinonima cu romantismul. I se mai spune “Orasul indragostitilor”. Venetia este un oras aparte, un amestec unic al Estului cu Vestul. Peste tot apar urmele bizantine si influentele orientale mai indepartate

Luna de miere in Bali

Bali, una din cele 18.000 de insule ale Indoneziei, este situata intre insulele Java si Nussa Tenggara.

Luna de miere in Egipt

Egiptul este o tara mistica ce atrage vizitatori din toate colturile lumii. Egiptul este un tinut al contrastelor, aici anticul convietuind armonios cu modernul, de la impunatoarele...

Ghid de calatorie pentru sarbatorile de iarna

Pleci in strainatate? Iata recomandarile de care trebuie sa tii cont

Luna de miere in Costa Rica

Costa Rica este considerata un adevarat paradis al vacantelor.

Luna de miere in Bora Bora

Polinezia Franceza cuprinde insulele: Society, Marquesas, Tuamotus, Austral si Gambier. Grupul de Insule Society include cele mai cunoscute insule turistice: Tahiti, Moorea, Bora Bora si Huahine, si insula "neturistica" Tetiaroa.

Luna de miere in Barbados

Avand un rafinament desavarsit si un farmec aparte, insula Barbados va poate oferi totul: soare si plaje lungi de 110 km cu nisip alb, marea ca din basme de un albastru superb, apa limpede ca oglinda, localnici primitori, briza tropicala si cateva atractii turistice care dezvaluie istoria capitalei, Bridgetown.

Luna de miere in Bahamas

Bahamas include mai mult de 700 insule presarate in Oceanul Atlantic.

Luna de miere in Aruba

Aruba este situata in Marea Caraibelor, langa coasta Venezuelei si este una din cele mai frumoase insule exotice.

Luna de miere in Maldive

Arhipeleagul Insulelor Maldive este situat in Oceanul Indian, fiind format dintr-un lant de atoli de corali ce contine o colectie impresionanta de insule raspandite parca in ocean.

Luna de miere in Kenya

Kenya insemana parcuri superbe si rezervatii la fel de frumoase in care abunda salbaticia naturii, paduri tropicale si masive muntoase impresionante, culturi tribale fascinante si o varietate uimitoare a pasarilor, un univers de neuitat.

Luna de miere in Jamaica

Plajele cu nisip fin ca pudra, apele albastre, muntii de un verde incredibil si cascadele stralucitoare te pot face sa crezi ca esti in paradis.

Luna de miere in Nepal

Nepal este o tara ce nu are iesire la mare, fiind localizata in Sudul Asiei.Ajuns aici, poti spune ca te afli undeva pe acoperisul lumii. La granita dintre Nepal si China se afla cel mai inalt munte din lume, Everest (Chomolungma), care masoara 8.849 de metri altitudine.

Orasele Italiei – destinatii ale lunii de miere

Venetia este sinonima cu romantismul. I se mai spune “Orasul indragostitilor”. Venetia este un oras aparte, un amestec unic al Estului cu Vestul.

Luna de miere in Mauritius

Insula Mauritius se afla la est de Madagascar si mai la sud de Ecuator. Avand stramtori, cascade, paduri bogate, plaje cu nisipuri albe, cu palmieri si rifturi de corali, Mauritius este una dintre destinatiile de vis pentru o vacanta idilica. Mauritius dispune de statiuni moderne ce au fost concepute in asa fel incat sa pastreze frumusetea insulei.

Luna de miere in Mexic

Mexico City este al treilea oras ca marime din lume, doar Tokio si New York intrecandu-l. Multe din lucrurile considerate traditionale pentru Mexic au fost create in Guadalajara (al doilea oras ca marime din tara, dupa capitala Mexico City): muzica mariachi-lor, tequila, palariile mexicane brodate pe margini numite sombrero, spectacolul de rodeo.

Luna de miere in Cuba

Republica Cuba este un stat în nordul Americii Centrale, situat pe cea mai mare insula din Antile, care se afla la confluenta Marii Caraibelor, al Golfului Mexic si Oceanului Atlantic. Cuba ocupa întreaga insula si alte insulite învecinate (precum Isla de la Juventud, cunoscuta si sub numele de Insula Pinilor).