Cele mai bune destinații pentru un city break: Surpriza de pe primul loc

Renunță la Londra, Roma, Bercelona și Paris și alege unul dintre aceste orașe pentru un city break de neuitat! Cea mai recomandată destinație e o surpriză frumoasă!

Ce să vizitezi în Egipt?

Ținutul faraonilor este o destinație impresionantă unde poți admira temple și sarcofage, dar dincolo de comorile istorice poți combina cultura, aventura și relaxarea pentru a avea o vacanță de neuitat. Află ce să vizitezi în Egipt în următorul concediu.

Cele mai frumoase atracții turistice în Malta

Înconjurată de apele albastre ale Mediteranei, Malta te fascinează datorită influențelor nord-africane, a limbii create printr-o combinație între arabă și italiană și a legendei cavalerilor maltezi. Descoperă cele mai frumoase atracții turistice în Malta, un loc scăldat de razele soarelui, cu porturi liniștite și peisaje unice.

Cele mai frumoase obiective turistice din Viena

Capitala Austriei atrage foarte mulți vizitatori datorită istoriei, colecțiilor de artă, palatelor impunătoare și culturii muzicale de excepție. Descoperă principalele obiective turistice din Viena într-o atmosferă cosmopolită, marcată de farmec și eleganță.

Cele mai curate orașe din lume

Te-ai săturat să vezi gunoaie sau străzi nemăturate? Descoperă cele mai curate orașe din lume unde te poți bucura de priveliști minunate și activități interesante, fără să fii nevoit să alegi cu grijă ce zone vizitezi.

10 sfaturi de care trebuie să ții cont când călătorești: Nu dormi niciodată fără haine, nu mesteca gumă și pune-ți șireturi negre în bagajul de mână!

Un doctor care a petrecut mult timp în avioane și în hoteluri oferă din vasta sa experiență 10 sfaturi de care e bine să ții cont când călătorești.

Cele mai frumoase sate din România. 14 localități din țara noastră care îi impresionează pe străini

Satele din România sunt de o frumusețe aparte, iar străinii ajung să le promoveze în toată lumea.

Toamna la Amsterdam: 10 imagini pline de culoare

Amsterdam este frumos oricând. Dar toamna capătă un aer magic.

Toamna face spectacol: 18 locuri din toată lumea care arată fabulos în octombrie

Toamna ne încântă cu spectacolul de culori pastelate. Sunt câteva locuri din lume care arată grozav în această perioadă.

Titicaca, „marea“ incașilor: Lumea simplă a urmașilor amerindienilor, văzută de o fotografă din România

Titicaca, lacul uriaș care desparte Bolivia de Peru, loc sacru în cultura incașilor, păstrează și acum pe malurile sale urmele vechii civilizații sud-americane: o lume simplă și pașnică, străină de atributele epuizante ale vieții moderne, o lume care îți mângâie sufletul și te vindecă de stres. O fotografă din România a ajuns acolo și a povestit pentru Eva.ro cum decurge viața pe malurile celui mai mare lac din America de Sud.

Imagini din altă lume: Șocul pe care îl au străinii când urcă în trenurile din Japonia

Renumite pentru precizia cu care circulă, trenurile din Japonia sunt fascinante, iar ca străin simți că ai ajuns într-o altă lume.

Norvegia, visul frumos dintre fiorduri: 15 locuri ca-n basme dintr-o țară superbă

Peisajele Norvegiei sunt incredibile. O spune o suedeză pasionată de fotografie care își invidiază vecinii pentru frumusețea naturii.

3 grădini impresionante din Japonia pe care trebuie să le vezi

Grădinile japoneze reflectă simțul estetic unic din această cultură și te vor relaxa prin armonia culorilor și aranjamentele speciale. Află care sunt cele mai populare grădini, pline de locuri ideale pentru selfie-uri sau pentru a observa îndeaproape florile și tonurile variate ale frunzelor care te înconjoară.

6 activități interesante pe care trebuie să le încerci în Fiji

Dacă ți-ai planificat să mergi în Fiji este esențial să știi care sunt cele mai captivante lucruri pe care le poți încerca. Folosește ghidul realizat de experți pentru a te orienta în cadrul celor 300 de insule și a te întoarce cu amintiri speciale.

Cea mai frumoasă toaletă publică din lume: Așa ceva numai în Norvegia poți vedea!

Frumusețea naturii se îmbină perfect cu soluțiile moderne de arhitectură, rezultând cea mai frumoasă toaletă publică din lume. În materie de minimalism, norvegienii sunt inegalabili!

8 activități interesante care te așteaptă în Bled, Slovenia

Poate ai văzut deja câteva imagini cu faimosul lac Bled și insula cu o biserică, înconjurată de munți impresionanți. Această destinație este populară tot timpul anului datorită activităților variate pentru turiști, iar peisajul mirific te va relaxa și te va ajuta să uiți de grijile zilnice.

Unic în lume: Cum arată hotelul cu 271 de piscine care se va deschide anul acesta în Dubai

Un hotel unicat în lume va fi deschis până la sfârșitul anului în Dubai. Construcția clădirii cu 271 de pisicine va costa aproape 349 de milioane de dolari.

9 activități pe care să nu le ratezi când ești în Ecuador

Următoarea ta călătorie te va duce în Ecuador? Aplică sfaturile specialiștilor pentru a valorifica timpul petrecut acolo și a te întoarce cu amintiri speciale.

Departe de lume, aproape de sufletul tău: 20 de locuri superbe în care îți regăsești liniștea

Ritmul nebun al vieții moderne te poate epuiza. Și atunci simți nevoia să evadezi undeva departe, într-un loc în care să-ți regăsești liniștea.

Vacanța perfectă: 10 hoteluri senzaționale din care nu-ți mai vine să pleci

Oricine stă în aceste hoteluri are o vacanță de vis. Singura problemă e că s-ar putea să nu mai vrea să plece nicăieri, atât de spectaculoase sunt!