Cele mai noi atracții din Dubai

Dubai adăpostește o gamă largă de atracții de talie mondială, peisaje uluitoare, hoteluri spectaculoase și evenimente epice. Deci, există nenumărate motive pentru a vizita Dubaiul pe tot parcursul anului.
Să facem cunoștință cu AYA: primul dintr-o nouă generație de parcuri de divertisment imersive și experiențiale
 
Foto: Dubai Economy and Tourism / AYA Universe


Dubai, un oraș al viitorului, lider în materie de ambiție tehnologică, a fost ales ca destinație de lansare a primei experiențe de acest tip în cadrul AYA. Imaginați-vă că evadați într-un cosmos misterios și aveți parte de o călătorie plină de descoperiri în Dubai. Acest vis a devenit acum realitate, deoarece AYA, primul dintr-o nouă generație de parcuri de divertisment imersive și experiențiale, și-a deschis porțile în WAFI City. Lansat de compania-mamă HyperSpace, o companie Future Forward Entertainment care construiește și gestionează parcuri fizice pentru o lume digitală, AYA invită toți călătorii curajoși să pășească într-un univers imens plin de experiențe vibrante și interactive împărțite în 12 zone diferite, fiecare cu o temă unică și elemente interactive proprii. Cei prezenti se vor juca, vor pluti și vor visa în observatoare cu un milion de stele, grădini infuzate în lumină și un râu plin de culoare care generează vârtejuri și lacuri la fiecare pas, creând o experiență complet nouă. În cadrul AYA, călătorii vor lăsa în urmă lumea reală pentru a crea amintiri ale viitorului într-un cosmos vibrant și plin de culoare. Călătoria transformatoare începe odată cu pășirea în lumea cunoscută sub numele de Aurora, după care urmează zonele The Source, Drift, Outland și The Pool. Stelele, lacurile, dealurile luxuriante și cascadele din zona River, The Falls, Celestia, Flora, Tides și Harmonia completează această experiență spectaculoasă.

O experiență unică la Atlantis: The Dubai Balloon
 
Foto: Dubai Economy and Tourism / The Dubai Balloon at Atlantis


O nouă aventură este pe cale să decoleze și promite să ofere cele mai extraordinare imagini aeriene ale orașului cu ambiții nelimitate. The Dubai Balloon, legat de plaja emblematicului Atlantis Aquaventure, este un balon umflat cu heliu. Această atracție unică oferă oaspeților posibilitatea de a se simți în vârful lumii și de a experimenta uimirea la înălțimi de adrenalină de până la 300 de metri, de aproximativ trei ori mai sus decât o clădire cu treizeci și trei de etaje. Situat strategic la marginea Palm Jumeirah, The Dubai Balloon oferă vederi imbatabile asupra formei și structurii complete a insulei pline de farmec, oferind în același timp oportunități incredibile de fotografiere a reperelor de record mondial precum cel mai mare parc acvatic, Aquaventure, cel mai mare spectacol de fântâni din lume de la The Pointe, Burj Al Arab, Ain Dubai și în zilele senine chiar și Burj Khalifa și orizontul orașului. The Dubai Balloon este o experiență de familie, distractiv și sigur pentru toate vârstele. Este gratuit pentru copiii sub trei ani și este, de asemenea, potrivit pentru scaune cu rotile și cărucioare, fără limite de greutate. Pot fi organizate charter-uri private și închirieri de locații exclusive pentru cei care caută o locație ieșită din comun pentru a sărbători ocazii speciale, zile de naștere sau chiar să se gândească la ideea supremă de cerere în căsătorie. Evenimentele corporative și ieșirile distinctive ale companiei pot avea loc acum la 300 de metri în aer, cu ajutorul unei echipe de evenimente dedicate.

Dubai Opera
GRAND TOUR
 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Dubai Opera


Marele Tur al Operei din Dubai include nu numai povești și secrete despre zonele din culise ale locației, oglinzile vestiarelor sale, camera de capcană și zona de depozitare a scaunelor rar văzută atunci când Auditoriul se transformă în modul podea plată, ci și istoria și respirația sa unică - design, sculpturi și opere de artă create exclusiv pentru a împodobi locația. Și suntem destul de siguri că participarea la un spectacol în uimitoarea Operă din Dubai, concepută să semene cu emblematicul Dhow (navă tradițională de pescuit), este, de asemenea, o vizită obligatorie pentru ”vulturii” de cultură care vizitează orașul. Spectacolele variază de la spectacole de comedie până la spectacole rock, pop și jazz și, desigur, unele dintre cele mai bune spectacole de operă din lume. Deci te poți bucura de ambele experiențe.
30 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod