Citymapper. Cu ce mijloace de transport ajungi de la un obiectiv la altul?

Primesc întrebări de genul “Aterizez la Ciampino şi stau la hotelul Y. Cum ajung?”. Variante sunt nenumărate. La fel şi aplicaţii care îţi fac viaţa mai uşoară Nu ştiu ce a fost cu

Primesc întrebări de genul “Aterizez la Ciampino şi stau la hotelul Y. Cum ajung?”. Variante sunt nenumărate. La fel şi aplicaţii care îţi fac viaţa mai uşoară

Nu ştiu ce a fost cu mine săptămâna aceasta, dar am simţit nevoia să împărtăşesc cu voi multe ponturi din categoria “cum să ajungi …”. Se dau punctele A şi B, cum poate fi străbătută distanţă între ele pe jos, sau cu mijloacele de transport în comun.

Coliseum, Rome - Italy

Din când în când, primesc întrebări pe Facebook de genul “Aterizez la Ciampino şi stau la hotelul Y.

Cum ajung la hotel?”. Variante sunt nenumărate. La fel, aplicaţii care să îţi facă viaţa mai uşoară. Iată alta!

Citymapper exact asta face. Îţi spune cum te deplasezi într-un oraş. Şi ştii că îmi place să lucrez cu exemple, că înţelegem mai uşor. Iar eu am impresia că ştiu să explic.

Se ia una bucată oraş – Roma, în speţă. Aterizăm la Ciampino şi trebuie să ajungem la Colosseum. Trebuie să introducem punctul de plecare şi destinaţia, iar aplicaţia ne sugerează mai multe trasee.

Partea faină e că poţi alege şi cu ce tip de mijloace de transport (nu) îţi place să mergi. Dacă te uiţi atent în captura de mai jos, vei vedea că ţi se spune şi unde ar fi cel mai bine să te urci în metrou. La staţia de metrou Colosseo – din câte îmi aduc aminte – ieşirea este pe undeva pe la mijlocul staţiei. Probabil că de aceea aplicaţia îmi spune să mă urc în vagoanele din mijloc.

Citeşte mai mult pe blogul meu  www.mihaijurca.ro sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod