Cum gatim rosiile: retete si mici trucuri


Nu numai ca au un gust delicios, dar mai sunt si incarcate cu nutrienti care aduc multe beneficii sanatatii noastre. TopSanatate iti prezinta cateva trucuri si retete ca sa te bucuri de savoarea rosiilor.
Nu numai ca au un gust delicios, dar mai sunt si incarcate cu nutrienti care aduc multe beneficii sanatatii noastre. TopSanatate iti prezinta cateva trucuri si retete ca sa te bucuri de savoarea rosiilor.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 14 Aug 2009, 16:50
    rosiile crude

    rosiile crude sunt cele mai bune ,vitaminele continute in ele fortifica organismul in mod natural

    0
    0

  • Larissia pe 14 Aug 2009, 12:51

    Exista anumite elemente in rosii, spanac, morcovi care se resorb mai bine din forma fiarta a acestor legume... In concluzie, este bine se le consumam si fierte (coapte), si crude...

    0
    0

  • fals pe 14 Aug 2009, 10:45

    nu este adevarat, daca pui rosiile in apa fierbite isi pierd toti nutrientii pe care le contin. Mai documentati-va

    0
    0

  • logofatu maria pe 14 Aug 2009, 10:11
    retete

    un articol foarte bun, din care poti invata multe

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;