Cum gatim rosiile: retete si mici trucuri

Sandvisuri cu rosii si maioneza (4 portii) Ingrediente
4 felii de paine integrala
8 lingurite de maioneza light
4 rondele de rosii
4 lingurite de busuioc proaspat maruntit
1/8 lingurita sare
1/8 lingurita piper macinat

Mod de preparare
  • pune pe fiecare felie de paine putina maioneza;
  • asaza deasupra maionezei rondelele de rosii si presara piperul si sarea;
  • orneaza cu busuioc.

Informatii nutritionale: 75 calorii; 2 g grasimi; 0 mg colesterol; 12 g carbohidrati; 2 g proteine; 2 g fibre; 345 mg sodiu; 118 mg potasiu.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 14 Aug 2009, 16:50
    rosiile crude

    rosiile crude sunt cele mai bune ,vitaminele continute in ele fortifica organismul in mod natural

    0
    0

  • Larissia pe 14 Aug 2009, 12:51

    Exista anumite elemente in rosii, spanac, morcovi care se resorb mai bine din forma fiarta a acestor legume... In concluzie, este bine se le consumam si fierte (coapte), si crude...

    0
    0

  • fals pe 14 Aug 2009, 10:45

    nu este adevarat, daca pui rosiile in apa fierbite isi pierd toti nutrientii pe care le contin. Mai documentati-va

    0
    0

  • logofatu maria pe 14 Aug 2009, 10:11
    retete

    un articol foarte bun, din care poti invata multe

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;