Control la Institutul National de Hematologie

Ministrul Sanatatii a trimis in aceasta dimineata o echipa de control la Institutul National de Hematologie pentru a verifica modul in care a fost gestionat fondul de salarii in aceasta perioada de criza.

“Nu ne este indiferent ce se intampla in centrele de transfuzii din tara, orice disfunctionalitate care apare in aceste unitati putand duce la blocarea aprovizionarii spitalelor cu sange si produse din sange. Nu am dat niciun ordin ca oamenilor sa li se taie sporurile
”, a declarat ministrul Sanatatii, dr. Ion Bazac.

Conform Legii 95/2006 privind reforma in sanatate, unitatile sanitare dispun de un buget global de a carui gestionare este responsabil managerul unitatii.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nora pe 17 Aug 2009, 14:11
    desfiintare

    ar trebui mai intai desfiintate directiile de sanatate publica deoarece acelea sant mancatoare de bani publici fara nici o utilitate

    0
    0

  • nora pe 17 Aug 2009, 14:05
    desfiintare

    dupa parerea mea ar trebui desfiintate directiile de sanatate publica pentru ca sant numiti tot numai pe criterii politice si apoiu fiecare dintre ei este de regula un medic care profeseaza si pe deasupra mai este si sef de sectie sau o alta functie similara..

    0
    0

  • andreea pe 17 Aug 2009, 08:42
    control

    ar trebui controlat numarul nejustificat de mare al directorilor din spitale.Acolo se fac cheltuieli cu niste oameni iresponsabili, care nu si merita salariile.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod