Sagetator

Ai un aspect sportiv, dar, odata cu trecerea timpului, esti mai predispusa sa te ingrasi decat nativii altor zodii. Esti foarte lacoma cand vine vorba de mancare si nu este vorba neaparat de cantitate...

Ai un aspect sportiv, dar, odata cu trecerea timpului, esti mai predispusa sa te ingrasi decat nativii altor zodii. Esti foarte lacoma cand vine vorba de mancare si nu este vorba neaparat de cantitate, ci de continutul de grasimi pe care il au in compozitie alimentele preferate: carnuri grase, sosuri, maioneze si alune.

Daca vrei sa elimini kilogramele in plus si sa nu ai probleme cu ficatul, si asa sensibil, trebuie sa te obisnuiesti cu o alimentatie saraca in grasimi. Poti incepe o cura in care sa incluzi ceaiul verde sau chiar usturoiul, fie natural, fie capsule.



Renunta la carnea de porc prajita si inlocuieste-o cu niste carne alba perpelita pe gratar. Ai noroc ca iti place miscarea, iar cu putina organizare, iti poti concepe un program, in care sa incluzi cateva ore de aerobic, sa pleci in excursii pe munte, sa faci tenis sau chiar calarie.

Astrele iti recomanda o dieta bogata in legume (mazare, fasole, varza si telina) si multa apa, minimum 1-2 litri pe zi. Organismul tau are nevoie, in permanenta, de vitaminele F, K, B6, H, I si J.  

 

Comentariile 51-53 din 53

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anny pe 13 Iun 2008, 18:13
    dieta sagetator

    eu am facaut foarte multe diete dar fara nici un rezultat, trebuie sa dau jos urgent 15 kilograme pt a ajunge la greutatea normala corespunzatoare inaltimii mele, sunt disperata cu cit incerc mai mult sa slabesc se pare ca ma ingras mai mult de aceea va cer ajutorul tuturora . astept informatii pe adresa de email any_v702003@yahoo.com. multumesc

    0
    0

  • mary pe 12 Iun 2008, 20:23
    dieta sagetator

    este adevarat ce se spune in zodia mea .eu am slabit destul mancand asa.pentru alexandra sa nu renunte la dieta daca nu se vad inca rezultatele dorite inseamna ca slabeste incet si bine.rabdare si nu renunta o sa ai satisfactii.

    0
    0

  • alexandra pe 12 Iun 2008, 19:42
    dieta sagetatorului

    eu sunt zodia sagetator si de circa o luna mananc numai fructe si legume , salate , pui si peste si beau f multa apa adaugand si o ora de sport zilnic dar din pacate nu vad niciun rezultat si asta ma descurajeaza..cred ca ma voi lasa pagubasa pana la urma..

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod