Dieta de 4 zile pentru un abdomen plat

Dacă ai nevoie de un plan rapid ca să arăţi impecabil şi să ai un abdomen sexy, încearcă celebra dietă care te ajută să scapi de balonare şi să ai un abdomen plat în doar 4 zile!

Dacă ai nevoie de un plan rapid ca să arăţi impecabil şi să ai un abdomen sexy, încearcă celebra dietă care te ajută să scapi de balonare şi să ai un abdomen plat în doar 4 zile!

 

Această dietă rapidă are în vedere două etape esenţiale:

1. pregătirea organismul pentru dietă prin evitarea alimentelor care favorizează balonarea şi retenţia apei.
2. alegerea alimentelor bogate în grăsimi mononesaturate, adică aşa numitele grăsimi "bune".

 

Scapi de  3 kilograme şi de 15 centimetri în talie!


Dieta are capacitatea de a reduce dimensiunea abdomenului în doar 4 zile, după cum precizează Liz Vaccariello, care a scris o carte despre dieta pentru un abdomen plat şi a fost invitată să vorbească despre ea la postul de televiziune american NBC. Urmăreşte în filmuleţul de la finalul articolului o înregistrare din emisiune.

 

Potrivit specialistului, participanţii la studiu au urmat timp de 4 zile un plan de meniu care presupune evitarea alimentelor care favorizează balonarea şi retenţia de apă şi au scăpat de 3 kilograme şi de 15 centimetri din jurul taliei.

Este un plan de meniu sănătos care te va ajuta să ai un abdomen bine conturat. Nu este genul de dietă care să te înfometeze şi să acumulezi din nou acele kilograme pe care le urăşti, ci un plan de meniu care te poate menţine sănătoasă şi suplă toată viaţa.

Iată care sunt cele 5 categorii de alimente care sunt bogate în grăsimi bune şi te vor ajuta să ai un abdomen plat:

 

1. Uleiurile vegetale presate la rece

Poţi să consumi fără probleme toate tipurile de uleiuri, cu o condiţie: să fie presate la rece. Alege uleiul de măsline, uleiul din seminţe de in sau cel de floarea soarelui, însă nu varianta rafinată.

Ai grijă la uleiurile de cocos şi de palmier, pe care trebuie să le consumi cu moderaţie, deoarece conţin şi grăsimi saturate, considerate grăsimi "rele".

 

2. Seminţe şi nuci crude

Din această categorie poţi să alegi migdale, nuci, arahide (chiar şi untul de arahide de calitate), seminţele de floarea-soarelui sau cele de dovleac.

 

3. Avocado

 

4. Măslinele

 

5. Ciocolata neagră

 

Cum să combaţi rapid balonarea?


Dacă te pregăteşti pentru un anumit eveniment la care vrei să arăţi foarte bine, mare atenţie la alimentele care te balonează. Începe înainte cu 4 zile o dietă care te ajută să scapi de senzaţia de balonare, după care continuă să introduci în planul de meniu alimentele bogate în grăsimi mononesaturate.

  • Începe de seara cu o infuzie preparată din o jumătate de apă plată fierbinte în care se stoarce zeamă de lămâie şi se adaugă o ceşcuţă de pătrunjel tocat (frunze şi rădăcină), o linguriţă de seminţe de mărar măcinate.
    După ce ai lăsat preparatul la infuzat 10 minute, consumă-l cu înghiţituri mici până la culcare. "Infuzia elimină gazele intestinale, destinde musculatura tractului digestiv şi stimulează diureza", explică prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, specialist în nutriţia umană.

 

  • Evită alimentele care te balonează: sare, produse procesate, carbohidraţii din făina albă, broccoli, conopida, ceapa, varza. Astfel vei împiedica organismul să reţină mai multe apă şi să ajungi la senzaţia de balonare.

 

  • Evită băuturile acide: cafeaua, sucurile carbogazoase şi alcoolul irită tractul digestiv şi favorizează apariţia senzaţiei de balonare.

 

  • Evită guma de mestecat pentru că atunci când o mesteci, înghiţi aer care rămâne blocat în intestine şi poate crea senzaţia de balonare.

 

  • Mănâncă 4 mese pe zi de câte 400 de calorii fiecare.
    Este cantitatea suficientă pentru a slăbi, dar şi pentru a nu priva organismul de nutrienţii care previn apariţia bolilor.

 

  • Nu lăsa să treacă mai mult de 4 ore între mese şi nu sări peste micul dejun! Astfel eviţi o sezanţie intensă de foame.

 

Nu uita de exerciţii!


Execută acest exerciţiu pe perioada cât urmezi dieta pentru a amplifica efectele! Din poziţia culcat pe spate, picioarele ridicate la 45 de grade, privirea în tavan, mâinile ridicate pe lângă cap şi trunchiul puţin ridicat se execută forfecarea rapidă a picioarelor de 8 ori. Revino la poziţia de start şi repetă exerciţiul.


 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 18 Iul 2013, 17:13
    un abdomen plat in patru zile

    buna fetelor aceasta reteta aceeasta nu este buna de nimic va spun eu am incercato 4 zile si nu este buna de nimic va jur va pup pa

    3
    3

  • alexandra pe 18 Iul 2013, 17:12
    un abdomen plat in patru zile

    buna fetelor aceasta reteta aceeasta nu este buna de nimic va spun eu am incercato 4 zile si nu este buna de nimic va jur

    3
    2

  • alexandra pe 18 Iul 2013, 17:10
    un abdomen plat in patru zile

    buna fetelor aceasta reteta aceeasta nu este buna de nimic va spun eu am incercato 4 zile si nu este buna de .

    2
    2

  • racy pe 18 Mai 2013, 13:11
    ce prostie...

    nu serios astia vorbesc depre cai verzi pe pereti. E imposibil sa dai jos 3 kg si 15 cm in talie pt ca fiecarui kg dat jos ii corespunde, in medie ,1 cm in talie. Dar ce sa ii faci asta e socitatea in care traim , vine o tanti care nu are ce face acasa ,spune cateva erezii mai mari de cat ea si toata lumea o crede.

    4
    0

  • stefan pe 1 Mai 2012, 01:21
    Dieta de 4 zile pentru un abdomen plat

    Buna fetelor. Nu este important ce zice aia in interviu. Tipa face reclama la prostie. Este foarte usor sa, slabesti in 4 zile...in vis. Este cineva care se gandeste si la consecinte? Ce inseamna sa slabesti in 4 zile? sa dai jos grasimea, s-o arzi ? sau sa scapi de continut intestinal si apa din organism. Haideti fetelor, femeilor, terminati cu joaca de-a slabitul pe la colturile monitoarelor. Nu va riscati sanatatea, este pacat. Daca vrei sa slabesti sanatos, daca vrei sa ai un abdomen plat, dar nu in 4 zile cum zice tanti, eu va invit pe toate sa veniti pe siteul unde gasiti raspunsul la cele mai bune metode de slabit eficient si garantat poti obtine si acel abdomen de invidiat. Tot ce trebuie sa faci, este sa vi pe www.dedicatfemeilor.ro Va doresc sanatate si slabire eficienta fara urmari. Si apropo, siteul eva.ro, chiar are articole bune, spor la citit.

    1
    4

  • maria pe 3 Apr 2012, 20:19
    interactiv slim

    eu cred ca femeia e tampita. eu am aflat la plafar de un produs de slabit.m-am dus acolo si am intrebat daca au vreun produs de slabit mai ieftin si natural. doamna de acolo mi-a recomandat interactiv slim si mi-a zis ca poate garanta pentru el ca este 100 % natural,pentru ca l-a luat o prietena a ei care a slabit cu el si nu a avut reactii adverse.acum sunt la a 3 a cutie. am slabit in medie cam 5 kilograme la fiecare flacon administrat. acum ma duc si la sala pentru ca trebuie sa tonifiez muschii. dupa 15 kilograme slabite chiar este nevoie.

    3
    3

  • irina pe 29 Dec 2011, 02:15
    fraierii

    cat de fraieri sunteti nu stiti sa traduceti ce a zis aia in engleza e vb de 6 cm in jurul taliei si de 7 kg

    2
    1

  • Madi pe 12 Dec 2010, 13:33
    Pentru Cristina

    Probabil circumferinta creierului unora e sub medie....mult.De aici si raspunsul tau . Ai fi surprinsa daca ai incerca sa-l masori. Succes !

    10
    2

  • blk pe 5 Dec 2010, 00:39
    ce oameni....

    de ce nu cititi tot articolul??? vorbiti prostii k sa nu manci 2 zile numa "supa" aia :)) aia o bei prima seara inainte sa incepi dieta sa elimini gazele...

    3
    2

  • Adriana pe 2 Dec 2010, 23:33
    da....

    E tot mai trist cand vad pe forumuri persoane tinere pentru care gramatica Limbii Romane e un mister...trist, trist! Tot mai multi pe zi ce trece...

    12
    5

  • Cristina pe 2 Dec 2010, 16:29
    Nu cititi

    Daca tot va credeti asa inteligente, atunci stiti ca puteti citi si daca va convine incercati sau ignorati, fiecare are dreptul la o opinie sau idee. Si articolul se refera la circumferinta, ca nu cred ca ati pricepu asta... sa va explic ce-i aia, trebuie sa te masori in jurul abdomenului, si atunci masurile-s diferite.... dar voi credeti in continuare ca sinteti si frumoase si destepte ca macar voi...

    7
    3

  • vicky pe 2 Dec 2010, 14:57
    re:

    aha acu am vazut clipul: 6inci in jurul taliei zice desteapta aia intradevar inseamna 15 cm aber hallo,pai nam eu de unde sa dau atata jos abia daca am vreo2-3 kg in plus pe mine.daca fac dieta voastra ptr abdomen am sa arat ca ăia de la auschwizz

    7
    6

  • vicky pe 2 Dec 2010, 14:50
    ja???

    adik ce sa inteleg din dieta asta minune,ca nu manc nimik de cat ce scrie acolo tampeniile alea??nici macar urma de mancare.hai sa fim seriosi.cred si eu ca dai jos daca nu manci 2 kg in 4 zile si vb lui madi 15cm :o de unde atata fericire.articol de rahat

    3
    4

  • madi pe 2 Dec 2010, 13:28
    Zau ?

    Mi se pare o aberatie. 15 cm mai putin in doar 4 zile ? Sigur nu e o greseala de tipar ? poate 5.... cel mult !!!!!!!!!!

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod