Concert Holograf de 1 decembrie

30 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Concert Holograf de 1 decembrie
Anul acesta, data de 1 decembrie capătă o dublă semnificaţie pentru toţi vizitatorii AFI Palace Cotroceni: pe de o parte este vorba despre aniversarea Zilei Naţionale a României, iar pe de altă parte despre aniversarea primului an de la deschiderea centrului comercial.   
 
Astfel, pe 1 decembrie, încă de la primele ore ale dimineţii, vizitatorii AFI Palace Cotroceni se vor bucura de o serie de evenimente ce se vor succeda până târziu în noapte.   
 
Prima parte a zilei de 1 decembrie va fi dedicată cu precădere copiilor, care vor beneficia de un program dedicat lor şi de acces gratuit la o parte din locurile de joacă.
 
 
A două parte a zilei va fi dedicată celor mari, pentru că începând cu oră 15:30 un spectacol de dans contemporan susţinut de "Compania de teatru - dans 2012” îi va încânta pe toţi cei prezenţi.   
 
De la ora 17:00 se va desfăşura un program de acrobaţii susţinut de o trupă profesionistă, iar de la ora 20:30 pe scena instalată în zona centrală a mall-ului va urca trupă Holograf.
Evenimentele vor continuă până târziu în noapte, fiind marcate de prezenţa DJ-ilor Pro FM.

 
Totodată, pe 1 decembrie va avea loc şi aprinderea celor 6.000 de lumini din bradul de Crăciun. Cu o înălţime de 10 m, bradul va fi amplasat pe unul dintre coridoare, în apropierea zonei centrale, vizitatorii putând să treacă prin interiorul bradului, ca printr-un tunel.  
 
Cum ziua va fi încărcată de surprize, vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor putea gusta şi din cele două mega torturi pregătite de gazde, ambele cântărind peste 200 kg.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod