10 alimente pe care nu trebuie să le ţii în frigider

Din grija de a păstra mâncarea în condiţii optime avem tendinţa de a le menţine la temperatură scăzută. Există însă multe produse pe care nu e nevoie să le punem la rece.

Unele produse cosmetice se păstrează mai bine la rece, de exemplu, crema pentru conturul ochilor, dar pentru a le face loc în frigider ar trebui să scoţi anumite alimente care se conservă foarte bine la temperatura camerei.

Lista celor zece alimente pe care nu ar trebui să le depozitezi în frigider, publicată de site-ul becomegorgeous.com, include fructe şi legume care au nevoie să se mai coacă şi produse care conţin conservanţi.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GO2-Romania.com pe 30 Aug 2015, 21:04
    interesant

    uite asa mai aflam si noi lucruri interesante :) Oricum painea care se cumpare ma gandesc ca nu pastreaza foarte foarte mult timp... :D

    2
    0

  • VASILE pe 23 Mai 2015, 22:56
    oferte de lucru

    Baieti, lasati prostiile si treceti la munca . Si sa nu spuneti ca la priceperea pe care o afisati, nu vati gasi ceva pe pe masura :) !

    2
    0

  • cecil pe 23 Mai 2015, 10:34
    despre cartofi

    Domnul care a readctat textul de prezentare ar trebui sa fie verificat la nivel de cunostinte ! Cei mai bucurosi ar fi procesatorii daca , tinind cartofii la rece amdonul s-ar transforma i zahar ! Va dati seama , pentru altii ce ar insemna numai sa raceasca cartofii , la anumite temperaturi , urmind ca poi sa obtina zahar !???? Trasnea ala care a facut micul comentariu are sansa sa intrebe pe cineve sau , fiind internaut, sa acceseze o pagina pentru detalii !~ Dar , toti sunt sclavii banului ! Am postat , am fost citit , vreau sa fiu platit ! Si atat ! Restul - ZERO __ Grija mare cand mai postati ceva ! Dcac cumva apare politia internet , juliti PRUNUL !! Mare grija ! CHIAR SUNT AMENZI ! SI HACKERI !!!

    2
    2

  • Silviu Zamfirescu pe 23 Mai 2015, 07:43
    PROIECT

    Sunt interest de acest PROIECT.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod