10 alimente pe care nu trebuie să le ţii în frigider



Ceapa

Cea mai potrivită metodă de a depozita ceapa este păstrarea acesteia într-un loc aerisit, la temperatura camerei. Temperatura rece determină mucegăirea şi înmuierea cepei.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GO2-Romania.com pe 30 Aug 2015, 21:04
    interesant

    uite asa mai aflam si noi lucruri interesante :) Oricum painea care se cumpare ma gandesc ca nu pastreaza foarte foarte mult timp... :D

    2
    0

  • VASILE pe 23 Mai 2015, 22:56
    oferte de lucru

    Baieti, lasati prostiile si treceti la munca . Si sa nu spuneti ca la priceperea pe care o afisati, nu vati gasi ceva pe pe masura :) !

    2
    0

  • cecil pe 23 Mai 2015, 10:34
    despre cartofi

    Domnul care a readctat textul de prezentare ar trebui sa fie verificat la nivel de cunostinte ! Cei mai bucurosi ar fi procesatorii daca , tinind cartofii la rece amdonul s-ar transforma i zahar ! Va dati seama , pentru altii ce ar insemna numai sa raceasca cartofii , la anumite temperaturi , urmind ca poi sa obtina zahar !???? Trasnea ala care a facut micul comentariu are sansa sa intrebe pe cineve sau , fiind internaut, sa acceseze o pagina pentru detalii !~ Dar , toti sunt sclavii banului ! Am postat , am fost citit , vreau sa fiu platit ! Si atat ! Restul - ZERO __ Grija mare cand mai postati ceva ! Dcac cumva apare politia internet , juliti PRUNUL !! Mare grija ! CHIAR SUNT AMENZI ! SI HACKERI !!!

    2
    2

  • Silviu Zamfirescu pe 23 Mai 2015, 07:43
    PROIECT

    Sunt interest de acest PROIECT.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod