Angelina Jolie, la prima apariţie publică după operaţia de extirpare a ovarelor - VIDEO

Actrița americană a avut prima apariţie publică de la operaţia de extirpare a ovarelor din cauza riscului crescut de cancer la care era expusă. Vedeta a avut un discurs emoţionant şi încurajator pentru copiii din întreaga lume.

Angelina Jolie a participat la gala Kid's Choice Awards, alături de doi dintre copiii săi, Shiloh şi Zahara, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Actriţa a câştigat premiul pentru cel mai bun rol negativ pentru interpretarea sa din ”Maleficent”. După ce a fost îmbrăţişată de Shiloh şi Zahara, vedeta a urcat pe scenă şi a ţinut un discurs încurajator pentru copii.

”Când eram copil mi se spunea că eram diferită. Mă simţeam incomod, încordată, niciodată nu mă pricepeam să stau locului sau să mă integrez.

Apoi, într-o zi am realizat ceva ce sper să realizaţi cu toţii: a fi diferit este bine. Poate că nu vă integraţi. Fiţi voi înşivă. Iar atunci când cineva vă spune că sunteţi diferiţi, doar zâmbiţi şi ţineţi capul sus, fiţi mândri”, le-a spus actriţa copiilor din audienţă.

Vedeta şi-a încheiat discursul cu o glumă pentru copii: ”Ca personajul vostru răufăcător, vă spun că puţină neastâmpărare nu strică. Vă face bine”.

Angelina Jolie a suportat recent o intervenţie chirurgicală de extirpare a ovarelor, după ce medicii au detectat în organismul ei posibili markeri biologici ai unei forme incipiente de cancer.

Potrivit declaraţiilor vedetei hollywoodiene, publicate într-un editorial apărut marţi în The New York Times, medicul i-a spus actriţei că testul în cauză a dezvăluit prezenţa în organismul ei a unor markeri biologici care ar putea fi interpretaţi ca semnale ale unui cancer aflat într-un stadiu incipient.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod