Dr. Oz: 5 soluţii eficiente care te scapă de flatulenţă

Gazele intestinale sunt o problemă frecvent întâlnită care cauzează balonare şi durere la nivelul abdomenului. Există metode rapide care funcţionează
Ca să nu ai abdomenul umflat, însoţit de o senzaţie neplăcută de flatulenţă, trebuie să ţii cont de câteva reguli elementare. Iată cum te învaţă celebrul Dr. Oz să scapi de această problemă supărătoare:

 

1. Evită sau consumă mai rar alimentele care cauzează gaze intestinale


Trebuie să fii atentă puţin la alimentaţia pe care o ai şi să-ţi notezi care sunt alimentele care îţi produc gaze. Fie că este vorba despre fasolea boabe, conopidă, broccoli sau bere trebuie să reduci consumul ca să vezi ce efecte vei obţine. Este important să le asociezi corect şi să nu le consumi în cantităţi mari pe cele care îţi cauzează probleme.

2. Mănâncă mai încet


În majoritatea cazurilor, gazele intestinale se formează de la aerul pe care îl înghiţim în timp ce mâncăm sau bem. Cu cât mănânci mai repede, cu atât vei înghiţi mai mult aer şi vei avea o senzaţie neplăcută de abdomen umflat după masă, avertizează Dr. Oz. Prelungeşte timpul petrecut la masă şi mănâncă într-un cadru relaxant! Este important felul în care mesteci mâncarea, deoarece astfel sistemul tău digestiv va avea mai puţin de lucru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod