Sex: 5 poziţii care-l plictisesc teribil. Vino cu ceva nou!

Anumite mişcări pot fi îmbunătăţite astfel încât să vă bucuraţi amândoi de noi plăceri la o intensitate mai mare. Vezi ce trebuie să schimbaţi!

Poziţia misionarului nu trebuie să fie una plictisitoare, deoarece ai atâtea variante ca să o îmbunătăţeşti! Trebuie doar să vă exprimaţi dorinţele şi să faceţi câteva schimbări care vă pot ajuta să descoperiţi alte mişcări mai interesante. Iată cinci dintre poziţiile de care vă plictisiţi repede şi trebuie să le îmbunătăţiti sau să le schimbaţi:

1 din 6

1. Poziţia misionarului

Femeia stă pe spate, iar partenerul se aşază deasupra ei pentru a o penetra. Este o poziţia bună pentru începători, însă la un moment dat poate să devină plictisitoare. Există însă anumite schimbări pe care puteţi face astfel încât poziţia să devină mult mai interesantă: pune o pernă sub posteriorul tău, ridică genunchii la piept, ridică picioarele pe umerii lui sau pune-te pe burtă şi permite penetrarea din spate.

Un alt truc pentru a face această poziţie mai incitantă (FOTO) este acela de a te întinde pe spate (poţi plasa o pernă sub fund pentru mai mult confort), iar iubitul va îngenunchia între picioarele tale. Încrucişează-ţi picioarele în jurul taliei lui şi încearcă mai multe mişcări ale coapselor pentru plăcerea ta şi a partenerului. Această poziţie favorizează o penetrare adâncă şi stimularea punctului G.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod