Antonia şi Alex Velea au băiat mare: Fiul lor a făcut primii paşi - FOTO

Dominic are aproape nouă luni şi deja încearcă să meargă. Cântăreaţa a postat pe Facebook o imagine adorabilă cu fiul lor, de care e foarte mândră.

Micuțul Dominic le-a schimbat viața Antoniei și lui Alex Velea. Cei doi părinţi sunt foarte fericiți și obişnuiesc să le împărtăşească şi admiratorilor de pe Facebook momentele frumoase din viaţa lor de familie.

Recent, Antonia le-a făcut o surpriză admiratorilor ei. Ea a postat pe reţeaua de socializare o fotografie cu Dominic, îmbrăcat modern, în timp ce încerca să meargă. Ajutat de mămica lui, băieţelul în vârstă de numai nouă luni a făcut primii lui paşi.



Poza a primit repede peste 100.000 de like-uri, iar fanii i-au transmis sute de mesaje de felicitare şi urări.

Fiul lui Alex Velea şi al Antoniei s-a născut pe 27 decembrie 2014, la o clinică privată din Capitală.



Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de cinci ani, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. După o lungă dispută la tribunal pentru custodiei fetiţei, cântăreaţa şi fostul ei soţ au ajuns la un acord. Fostul socru al artistei, Ciro Castellano, a spus că Maya va rămâne în Italia, unde merge la şcoală, iar Antonia o va vizita de câte ori are ocazia. "S-a ajuns la o înţelegere între Antonia şi Vincenzo, s-a închis tot. Fetiţa va sta în Italia cu tatăl ei, vine şi ea în România în vacanţă.
Ea merge la şcoală în Italia. Ne-am întâlnit, ne-am pupat, am vorbit şi a fost OK. Copilul are nevoie şi de mamă, e îndrăgostită de Antonia"
, a spus tatăl lui Vincenzo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod