Tot ce trebuie să știi despre zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Este important să știi în ce zodie te-ai născut, dar cunoașterea elementului din care face parte zodia ta este la fel de utilă!
Cele 4 elemente ale astrologiei - pământ, apă, foc și aer - te ajută să definești cine ești cu adevărat și îți dezvăluie cu cine te potrivești cel mai bine în dragoste. Cele 12 semne zodiacale sunt împărțite în 4 elemente, 3 zodii pentru fiecare element, fiecare cu trăsăturile sale unice.

  • Racul, Scorpionul și Peștii sunt semne de Apă.
  • Gemenii, Balanța și Vărsătorul sunt semne de Aer.
  • Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt semne de Foc.
  • Taurul, Fecioara și Capricornul sunt semne de Pământ.

Astăzi ne vom îndrepta atenția către ultimul element: cel de pământ.

Zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn


Pământul este locul pe care construim și unde înflorește natura, adică aceste semne sunt constructorii zodiacului. Ele sunt cu picioarele pe pământ și îi readuc pe cei din jur la o bază solidă.

Zodiile Pământului sunt cunoscute ca fiind pragmatice, acționând cu încredere și putere. Cei născuți în aceste 2 zodii de Pământ privesc spre Venus în timpul zilei și spre Lună noaptea.

Trăsăturile zodiilor de Pământ


Semnele Pământului sunt productive și realiste. Desigur, dacă duci totul la extreme, poți deveni victima unei rutine monotone.

Semnele de Pământ sunt concentrate pe muncă, încăpățânate și nu își asumă riscuri mari. Dacă nu exagerează cu toate aceste trăsături, mentalitatea lor orientată spre obiective poate împiedica pe oricine să le tragă în jos sau să le distrugă.

Citește și: 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător


Deoarece sunt atât de împământenite, aceste zodii sunt cele mai stabile din zodiac.

De asemenea, sunt rezistente și prudente, responsabile cu simțul datoriei și întotdeauna axate pe scopul lor final.

Dar, natura practică a semnelor de Pământ înseamnă, de asemenea, că Taurul, Fecioara și Capricornul tind să pună mare preț pe lucrurile materiale, să fie lacomi și focalizați pe aparențe. Mai mult, din cauza faptului că sunt atât de concentrați pe obiectivele lor, tind să neglijeze nevoile și sentimentele altora.

Caracteristicile unice ale zodiilor de Pământ


Taur, semn fix


Simbol: Taurul
Planeta guvernatoare: Venus
Culoare norocoasă: Verde
Trăsături de personalitate de bază: Deși Taurul este cunoscut pentru că este încăpățânat, acest semn zodiacal este, de asemenea, avizat, tenace și răbdător.
Puncte forte: Creativ, determinat pentru a atinge obiective pe termen lung, concentrat pe stabilitate în familie și în carieră, dedicat, implicat, răbdător.
Puncte slabe: Încăpățânat, lacom, excesiv de critic, închis emoțional, supărăcios.
Cele mai bune compatibilități în dragoste: Rac, Fecioară, Capricorn și Pești.

Fecioară, semn mutabil


Simbol:
Fecioara
Planeta guvernatoare: Mercur
Culoare norocoasă: Maro
Trăsături de personalitate de bază: Semnul zodiacal Fecioară este bine cunoscut pentru abordarea lui analitică a situațiilor. Lipsit de spontaneitate, acest semn tinde să critice, dar totuși să-i pese profund de ceilalți.

Puncte forte: Umil, harnic, meticulos, orientat spre obiective, analitic, loial.
Puncte slabe: Stresat, extrem de critic, timid, excesiv de independent, pretențios.
Cele mai bune compatibilități în dragoste: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn.

Capricorn, semn cardinal


Simbol: Capră
Planeta guvernatoare: Saturn
Culoare norocoasă: Gri
Trăsături de personalitate de bază: Capricornul este extrem de muncitor și productiv. Deși poate fi materialist, el este responsabil, practic și cel mai hotărât din întreg zodiacul.
Puncte forte: Ambițios, stabil, răbdător, concentrat, disciplinat, conștiincios.
Puncte slabe: Obsedat de control, nemulțumit, apatic, nerăbdător, egoist.
Cele mai bune compatibilități în dragoste: Taur, Fecioară, Scorpion, Pești.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Compatibilitatea semnelor de Pământ cu semnele de Foc, Aer și Apă


Un alt aspect de luat în considerare este modul în care elementele interacționează împreună.

Pământ și Apă: Apa înmoaie Pământul, ceea ce înseamnă că semnele de apă scot în evidență sentimentele ascunse ale semnelor de pământ. Pe de altă parte, Pământul încurajează Apa să fie mai rațională și să facă față problemelor cu o mai mare siguranță.

Pământ și Foc: O relație între semnele de pământ și foc are o bază solidă.
Focul încurajează Pământul să fie mai entuziast, în timp ce Pământul îi oferă echilibru Focului.

Pământ și Aer: Pământul aduce Aerul cu picioarele pe pământ și îl încurajează să fie practic, în timp ce Aerul inspiră Pământul să gândească liber. Pământul și Aerul sunt ambele relaxare și respectuoase.

Pământ și Pământ: Pământul este practic și axat pe stabilitate. Pământul și Pământul se înțeleg bine împreună deoarece împărtășesc aceeași atidudine în viața și rămânând fideli obiectivelor lor comune.

De ce sunt atrase zodiile de Pământ?


Încrederea este foarte atractivă pentru semnele de Pământ, în special pentru Capricorni. Pentru Taur, atracția fizică este cel mai important lucru, în timp ce pentru Fecioară, respectul este cel mai atractiv aspect într-o relație.

Compatibilitatea Taurului:


Partenerii perfecți:
Rac, Fecioară, Capricorn, Pești

Fiind una dintre cele mai loiale zodii, Taurul are nevoie de un partener în care să aibă încredere. Acest semne zodiacal iubește oamenii care sunt echilibrați, senzuali și care se potrivesc cu energia și sensibilitatea lui.

Într-o relație, Taurul de dedică total partenerului lor.

Compatibilitatea Fecioarei:


Partenerii perfecți: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Fecioara este analitică și critică și are nevoie să fie acceptată la un nivel mai profund.
Acest semn este amabil, răbdător și de încredere, toate aceste trăsături fiind perfecte într-o relație.

Dcaă Fecioara poate găsi pe cineva care să-i spargă zidurile, acea persoană își va da seama că sentimentele Fecioerei sunt sincere, iar loialitatea este de o importanță supremă pentru ea.

Compatibilitatea Capricornului:


Partenerii perfecți:
Taur, Fecioară, Scorpion, Pești

La fel ca și celelalte semne de Pământ, Capricornul nu se deschide cu ușurință în fața altora, necesitând timp, răbdare și încredere. Acest semn zodiacal este muncitor și disciplinat, atât în carieră, cât și în dragoste.

Partenerul potrivit pentru Capricorn este cineva de încredere, care îi va accepta natura prudentă și va fi sincer fără a încerca să-l manipuleze.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod