Genul de femeie pe care și-o dorește ca amantă, în funcție de zodia lui

Astrologia știe ce fel de femeie își dorește ca amantă. Asta nu înseamnă că va avea una, dar dacă s-ar întâmpla, acesta este genul cu care ar avea probabil o aventură!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Genul de femeie pe care un Berbec și-ar dori-o ca amantă este o femeie de succes.

O femeie care nu are nevoie de nimeni si este foarte independentă. De asemenea, să fie foarte aventuroasă din punct de vedere sexual, iar bărbatul Berbec va cădea la picioarele ei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul Taur nu ar înșela niciodată dacă nu s-ar îndrăgosti cu adevărat. Dacă își face o amantă, probabil că intenționează să se căsătorească cu ea la un moment dat.

Genul de femeie pe care un Taur și-ar dori-o ca amantă ar fi cineva care iubește luxul și este foarte senzuală. Este una dintre acele femei care intră într-o încăpere și taie răsuflarea tuturor pentru că emană senzualitate și sexualitate.

Nu are o mulțime de prietene și va fi foarte devotată și un pic supusă bărbatului ei.

Citește și: Bărbatul perfect pentru personalitatea ta, în funcție de zodie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Din păcate, Gemenii nu au o reputație bună atunci când vine vorba de fidelitate. Le place să aibă mulți parteneri diferiți și să fie stimulați mental.

Genul de femeie pe care bărbatul Gemeni și-ar dori-o ca amantă este cineva foarte inteligent, chiar genial.

Care să vorbească cu ușurință în public și care, probabil, să fie doctor sau profesor de facultate. Îi place să fie cu ea nu numai că poate ține pasul cu el, dar îl și poate depăși în inteligență.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Amanta Racului este, de asemenea, terapeutul său și mama sa.

Când sunt împreună, își petrece jumătate din timp plângându-se, văitându-se și fiind o epavă emoțională. Bărbatul Rac își tratează amanta așa cum își tratează soția și, într-un fel, aceasta este cea mai mare trădare dintre toate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Genul de femeie pe care un Leu și-ar dori-o ca amantă este o femeie puternică, o femeie care îl poate ajuta în carieră.

De asemenea, o vrea pentru că ea îl complimentează constant. Amanta sa este foarte bună la par și îl surprinde întotdeauna în ceea ce privește viața sexuală. Apoi, îi spune cât de uimitor a fosr punând din nou accentul pe el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acest lucru poate fi pozitiv sau negativ în funcție de modul în care îl privești, dar, dacă soțul tău din zodia Fecioară are o aventură, probabil că nu vei afla. El e foarte misterios și discret.

Genul de femeie pe care bărbatul Fecioară și-ar dori-o ca amantă va părea a fi perfectă, deoarece Fecioarele sunt perfecționiste. Va arăta grozav, va fi inteligentă și îl va face să se simtă dorit și admirat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță e expert în a separa lucrurile, astfel încât ambele femei din viașa lui să se simtă iubite și nimeni să nu fie rănit.

Genul de femeie pe care un bărbat Balanță și-ar dori-o drept amantă va fi poliamoroasă și foarte fermecătoare.

E îndrăgostită de spiritualitate ți de lucruri din era nouă. Bărbatul Balanță poate să o mintă pentru a o face să creadă că are un mariaj deschis. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu e adeptul infidelității și nu îi place să mintă, așa că, dacă are o amantă, motivul trebuie să fie unul convingător, cum ar fi o fantezie sexuală sălbatică.

Amanta Scorpionului trebuie să fie o dominatoare sau o maestră a sexului. Nu se teme de poftele sale sexuale și nu ezită să încercă să i le satisfacă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu este genul care înșală, dar o poate face dacă simte că relația lui devine monotonă și s-ar putea să se considere îndreptățit să aibă o aventură.

Nu ar fi ieșit din comun pentru un Săgetător să aibă mai multe femei în diferite orașe din întreaga lume, mai ales dacă slujba lui necesită delegații și călătorii diverse.

S-ar putea ca amanta Săgetătorului să nu știe nici măcar că este o amantă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul are onoare, așa că mai degrabă ar ieși dintr-o relație decât să înșele.

Totuși, dacă și-ar face o amantă, ea ar fi complet opusul soției sale.

Când Capricornul e infidel, alege femei extrem de nepotrivite. Amantele sale ar fi iresponsabile sau, mai pe scurt, cineva care ar avea nevoie să fie salvate de el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul va înșela doar dacă crede că soția lui îl înșală.

Genul de femeie pe care bărbatul Vărsător și-ar dori-o ca amantă ar fi foarte inteligentă, neobișnuită și creativă.

Această femeie îl va ține în suspans, îl va provoca să ghicească aproape totul, inclusiv sentimentele ei. Va fi foarte sensibilă și calmă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatului din zodia Pești îi place să aibă relații amoroase secrete, deci este foarte probabil să aibă o amantă.

Genul de femeie pe care și-ar dori-o ca amantă ar fi foarte încrezătoare și egocentrică, astfel încât el să-și dedice o mare parte din timpul său pentru a-i satisface plăcerile.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Neo pe 9 Iul 2021, 18:20
    sugestie

    In functie de zodia nevestei nu aveti?!?!?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod