studiu fratii mai mari

Studiu. Frații mai mari sunt mai predispuși să înșele

Poate exista o legătură între ordinea nașterii și infidelitate? Se pare că da!
Există persoane care susțin pur și simplu că au un al șaselea simț atunci când vine vorba de infidelitate și că îi pot detecta cu ușurință pe cei predispuși să înșele. Deși acest lucru ar putea fi cu siguranță un talent special, nu există nicio bază științifică în spate.

Cu toate acestea, există acum un nou studiu care ne-ar putea ajuta să găsim persoanele infidele


Potrivit acestui studiu realizat de un important site de matrimoniale din lume, există dovezi că fratele cel mai mare ar putea fi mai predispus decât fratele mai mic sau mijlociu să înșele și să iasă în afara perimetrelor monogamiei.

În studiu, 1000 de membri Asheley Madison au fost chestionați. Dintre aceia (fiecare dintre ei a înșelat deja cel puțin o dată), 78% au frați.
Din cei 78%, 40% sunt frați mai mari.

Mai mult, grupul cel mai mare dintre cei care sunt predispuși să înșele au cel puțin doi frați mai mici. Și îi urmează îndeaproape cei care au un singur frate.

Care este explicația?


De ce frații mai mari, care sunt cel mai adesea lideri sau oameni de succes, sunt legați atât de strâns de infidelitate? Ceea ce, în societate, este o bilă neagră asupra unei reputații atât de strălucitoare.

Ei bine, întreabă orice persoană care este fratele cel mare în familie și, cel mai probabil, îți va răspunde că a fost supus unui tratament mai dur, rigid, strict din partea partea părinților decât frații și surorile lui mai mici.

Întrucât a fost singurul copil căruia părinții lui au putut să îi acorde timp și atenție doar lui, (până au apărut ceilalți frați), așteptările sunt mai mari și, prin urmare, stresul îndeplinirii acestora este mai mare.

Citește și: Studiu. Partenerii care sunt și cei mai buni prieteni au un mariaj mult mai fericit


Pe de altă parte, alte studii au indicat faptul că frații mai mari au, de asemenea, mai multe șanse de a experimenta mai mult succesul în cariera lor datorită ordinii nașterii lor, fiind în poziție de conducere în fața fraților și surorilor.

"Cel mai mare frate este cunoscut în special pentru că este un lider înnăscut și are un caracter competitiv", spune Isabella Mise, directorul de comunicații pentru Ashley Madison. "Este posibil ca tocmai această personalitate a lor să îi conducă să preia în cele din urmă controlul asupra vieții lor sexuale și să-și satisfacă nevoile."

Mai mulți bani, mai multe probleme?


Posibil, dar indiferent de avere, se pare că a fi frate sau soră mai mare este atât o binecuvântare, cât și un blestem.


Asta nu înseamnă că este o regulă, iar fratele mai mare va fi un infidel fără scăpare. Numai că există multe exemple care duc către rezultatul că acesta este mai predispus la infidelitate decât frații lui mai mici.

Ceea ce este de menționat aici este faptul că dintre toți cei care au înșelat, 86% au declarat că au avut o copilărie fericită. Deci, indicatori precum "Tata m-a părăsit și mama era alcoolică" nu sunt de vină atunci când cel mai mare frate se abate de la monogamie, cel puțin nu în ceea ce privește acest sondaj.

Participanții la studiu au raportat, de asemenea, că au relații strânse cu frații lor mai mici, deși 81% dintre ei nu și-ar recunoaște niciodată infidelitatea în fața fraților sau surorilor lor.


Poate că rivalitatea dintre frați joacă un rol important aici. Istoric vorbind, cel mai mare dintre frați trebuie să aibă totul, copilul mijlociu vrea doar ca cineva să-și amintească de ziua lui de naștere, iar cel mai mic este cel mai rebel, deoarece primește cea mai puțină atenție din partea părinților care sunt mult prea concentrați pe cel mai mare dintre copiii lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod