50 de pisici răsfățate care probabil o duc mai bine decât tine

Unii oameni au câini, alții au pisici. Iar mulți cei din a doua categorie trăiesc în minciună: au senzația că ei sunt stăpânii.

Fotografiile postate de userii platformei BoredPanda demonstrează perfect faptul că pisicile sunt cele care dețin controlul și că pot obține orice își doresc de la noi.

O imagine face cât o mie de cuvinte și este ușor să ne dăm seama dintr-o fotografie faptul că unele pisici sunt extrem de răsfățate și că au o viață de multe ori mai bună decât a celor mai mulți dintre noi.
De exemplu, când te-a cărat cineva în brațe prin casă și când a fost ultima dată când cineva a construit o piesă de mobilier special pentru tine, ca să te relaxezi în voie? Răspunsul este, aproape sigur, niciodată.

Tocmai de aceea, aceste imagini cu pisici extrem de răsfățate te vor face să râzi, dar în același timp poate că îți vor sădi în suflet și un pic de invidie.

Adevărul este că pisicile au puterea de ne convinge că merită să fie tratate regește. Poate este vorba de atitudine sau de felul lor de-a fi, însă de multe ori reușesc să ne trasforme, fără să realizăm, în slujitorii lor devotați. 

Descoperă în galerie imagini cu pisici extrem de răsfățate, care pot obține tot ce își doresc de la „stăpânii” lor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod