Horoscopul dragostei pentru săptămâna 17-23 ianuarie. Invidia anumitor oameni îi poate tulbura liniștea Berbecului

În această săptămână, invidia anumitor oameni îi poate tulbura liniștea Berbecului.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În viața ta amoroasă, totul decurge conform planului, ca o mare calmă, fără valuri. Doar invidia anumitor oameni îți poate tulbura liniștea sufletească în aceste zile. Nu le subestima puterea, deorece acest gen de oameni pot face foarte multe daune.

Intuiția ta îți va spune despre cine este vorba. Nu-i lăsa să se amestece în lucrurile tale personale și în relația ta.

Citește și: Mercur retrograd 2022. Cum va afecta fiecare zodie în parte 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Această săptămână începe într-un mod agitat, dar lucrurile se vor clarifica și îmbunătăți pe măsură ce zilele trec. Vei avea ocazia să repari o mizerie de care ești responsabil/ă și ale cărei posibile consecințe îi pot afecta pe cei dragi pe viitor.

De îndată ce ai rezolvat, uită de asta. Lasă trecutul în urmă și bucură-te, chiar dacă ești singur/ă.

Dacă ai un/o partener/ă și ai chiar și cea mai mică bănuială că poate nu-ți este credincios/oasă, nu sta cu mâinile în sân, ci asigură-te că mintea ta nu îți joacă feste.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În dragoste, dacă începi să ieși cu cineva, este mai bine să nu îți faci iluzii, pentru că ai putea avea de suferit. Mai așteaptă puțin, ești la un pas de a intra într-un capitol foarte interesant din punct de vedere sentimental.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, în această săptămână, faptele îți vor arăta că ai greșit în unele privințe și că poți face multe lucruri pentru a schimba ceea ce nu-ți place în viața ta. O persoană apropiată îți transmite mesaje prin care să-ți submineze stima de sine și siguranța.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în trecut să fi ajutat o persoană mai mult decât se aștepta. Aceasta ar putea reapărea în această săptămână în viața ta cu intenții mai serioase decât o simplă prietenie.

Încearcă să îți dai seama dacă merită să dai șansa de a fi alături de tine, nu ai nevoie de cineva căruia trebuie să îi ghidezi mereu pașii și să-i fi sprijin.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei găsi cu ușurință răspunsuri și soluții la problemele tale sentimentale, se pare că unele dintre ele existau doar în mintea ta. Trebuie să-ți dai seama de importanța gândurilor tale și de consecințele lor pozitive sau negative.

Mai ales spre sfârșitul săptămânii vei fi foarte lucid/ă să găsești soluția la problemele tale emoționale. Iar dacă nu ai un partener, intuiția te va ghida către locuri unde poți găsi unul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta se termină conflictele care te îngrijoraseră în zilele trecute, copleșindu-te de altfel. Conjuncțiile astrale din aceste zile exercită asupra ta puterea pentru a rezolva toate aceste probleme și pentru a-ți recăpăta liniștea sufletească.

Trebuie doar să fii atent/ă cu anumite persoane negative care roiesc în jurul tău, ești oarecum vulnerabil/ă emoțional și te-ar putea destabiliza sub aspectul sentimental sau familial.

Trebuie să clarifici problemele cu persoana iubită sau îți vei petrece zilele tulburat/ă și plin/ă de îndoieli care nu te lasă să dormi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă în trecut ai suferit din cauza fricilor nefondate, este timpul să-ți dai seama și să faci tot posibilul pentru a nu le permite acelor frici să îți mai facă rău.

În relația ta, există anumite aspecte privitoare la persoana iubită care nu-ți plac, dar îți este frică să vorbești despre ele deoarece nu vrei să provoci o ceartă. Încă o teamă pe care trebuie să o învingi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În ceea ce privește dragostea, te așteaptă o săptămână foarte liniștită. Ai lăsat conflictele în urmă și acum domnește o pasiune intensă în relația ta.

Și dacă ești singur/ă, acest lucru începe să aparțină trecutului. Ai toate șansele să îți întâlnești jumătatea sau să te îndrăgostești la prima vedere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În dragoste, ar trebui să fii atent/ă dacă partenerul/a de viață a fost distant în ultima vreme și nu ai reușit să afli de ce. Poate că ar fi bine să închizi acest capitol și să încerci să o iei de la capăt cu cineva care are mai multe afinități cu tine.

Dacă ești singur/ă, situația nu se va schimba cu mult în aceste zile, însă ești mai încrezător/oare că îți vei găsi jumătatea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În dragoste, treci printr-o perioadă bună și lucrurile vor decurge așa cum îți dorești, deși poate dura puțin mai mult.

Dacă ești singur/ă, cineva apare în viața ta și îți dă lumea peste cap. Nu îți face iluzii, nu sări pași și încearcă să te bucuri de fiecare clipă în compania acelei persoane, ajungând să o cunoști suficient de bine.

Dacă ai o relație, atmosfera din cuplu sau familie se îmbunătăște de la zi la zi. Chiar dacă uneori nu sesizezi, schimbarea pozitivă se produce.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În aceste zile vei avea o stare emoțională foarte schimbătoare. Vei avea tendința să-ți amintești de trecut, însă unele momente pe care le vei trăi îți vor arăta că mai presus de toate trebuie să trăiești în prezent.

Vei intra într-o etapă mai bună din punct de vedere sentimental dacă privești lucrurile cu mai mult optimism.

Cu magnetismul tău la apogeu, poți cuceri pe oricine. Vei simți că ești mai solicitat/ă decât de obicei.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei fi mai sensibil/ă decât de obicei în această săptămână. Poți avea reacții exagerate față de persoana iubită. Dacă ți se întâmplă, amintește-ți atât ție, cât și ei că totul este rezultatul hipersensibilității tale. E un fel de scuză.

Lucrurile se pot complica în cuplu mai ales spre mijlocul săptămânii, dar stă în puterea ta să le rezolvi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod