Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 ianuarie. Scorpionul are parte de iluzii deșarte

Scorpionul are parte de iluzii deșarte, deoarece cineva nu își va ține cuvântul.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

S-ar putea să apară oportunități de a-ți schimba locul de muncă în această săptămână, ai un palmares imbatabil și îți poți demonstra abilitățile.

Proiectele și afacerile proprii sunt promovate și poți obține sume de bani suplimentare. Ești o persoană foarte creativă și vei găsi soluții pentru orice obstacol care îți apare în cale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

La locul de muncă îți vin idei grozave, dar șefii tăi ți le vor bloca. În acest moment nu le este convenabil să avansezi. Totuși, în aceste zile, o persoană cu o mai mare autoritate pare să aibă intenția să te asculte.

Situația ta financiară se va stabiliza și acest lucru îți va oferi mai multă liniște sufletească.

Citește și: Mercur retrograd 2022. Cum va afecta fiecare zodie în parte  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește banii, controlează-ți cheltuielile, nu irosi banii pe achiziții inutile sau cadouri. Vei avea nevoie de bani în scurt timp.

La locul de muncă se produce o stagnare, din toate punctele de vedere. Te-ai putea simți legat/ă de mâini și de picioare, însă nu este deloc așa. Schimbarea depinde doar de tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Situația ta financiară intră într-o etapă mai bună. Începând din această săptămână, unele proiecte în care ești implicat/ă se vor debloca fără să depui prea mari eforturi.

Timpul le rezolvă pe toate, e o veche zicală extrem de valabilă în cazul tău în acest moment. Nu stai prea bine la capitolul răbdare, însă soarta te-a forțat să poți și acum ai de câștigat.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil să simți ca muncești prea mult, dar nu ai parte de suficientă recunoaștere. Schimbă-ți abordarea și ai răbdare, vor veni vremuri mai bune atât în ceea ce privește evoluția carierei tale, cât și a situației tale financiare.

Dacă un prieten apropiat îți propune o afacere, acceptă chiar dacă lucrurile nu îți sunt prea clare. Ai încredere în acea persoană și vei ajunge să obții profituri foarte bune, deși nu pe termen lung.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei simți atât de multă energie, încât niciun obiectiv nu va părea imposibil.

În viața profesională, ai muncit mult timp pentru a-ți atinge țelurile și acum ai în față o nouă provocare care s-ar putea să îți creeze o anumită povară, dar și mulți bani.

Nu îți fie teamă să îți asumi această nouă responsabilitate, vei fi foarte eficient/ă și vei progresa.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai multe de terminat în această săptămână și foarte puțin timp de dedicat odihnei. Este posibil ca la locul de muncă să vină oameni noi și să te temi de concurența pe care acest lucru o presupune. Dar, în realitate, această schimbare va fi pozitivă.

Ai trecut printr-o perioadă de îngrijorare financiară, dar urmează un ciclu prosper, trebuie doar să aștepți și să ai puțină răbdare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Știi să îmbini carisma ta nativă cu spiritul antreprenorial și, bineînțeles, așa nimeni nu îți poate rezista. Vei găsi calea și mijloacele pentru a-ți realiza proiectele.

Cu toate acestea, cineva ar putea să-și încalce cuvântul și să constați că o slujbă pe care urma să o obții se va evapora.

Cel mai delicat lucru este că te-ai bazat pe ea și pe veniturile care avea să le genereze, de aceea s-ar putea să fi cheltuit mai mult decât trebuia. Nu te îngrijora prea mult, înarmează-te cu răbdare și reorganizează-ți cheltuielile. Trebuie să rămâi calm/ă, problema asta cu banii se va rezolva foarte curând, mai devreme decât crezi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Probabil te vei simți copleșit/ă pentru că în jurul tău sunt oameni lipsiți de etică care încearcă să te manipuleze la locul de muncă. Ar trebui să le impui limite, să îi împiedici să-și atingă scopul. Pune o barieră sau se vor urca pe calul tău.

Poți primi în aceste zile o propunere de angajare de la o persoană cu care ai colaborat deja. Situația ta financiară s-ar putea îmbunătăți astfel.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei incepe săptămâna cu dreptul, protejându-ți interesele. Vei acționa pozitiv după aspect economic. Acest lucru te va face să te simți atât de bine încât vei avea curajul să realizezi tot ceea ce ți-ai propus.

În domeniul profesional, ești înrudit cu niște oameni, poate parteenerii tăi de afaceri care nu se înțeleg prea bine între ei. Ai încercat deja să remediezi problema fără succes.

Poate ar fi mai bine să găsești o modalitate de a scăpa de acest conflict care poate ajunge să-ți facă rău în ceea ce privește banii. Caută-ți independența profesională, pentru că singur/ă lucrurile vor funcționa mult mai bine pentru tine și vei obține profituri mai mari.

Între timp, încearcă să economisești puțin pentru a putea face față cheltuielilor fără a fi copleșit/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta trebuie să vânezi oportunitățile din mers, să nu te ancorezi în ceea ce s-a întâmplat deja și să nu lași lucrurile pentru mai târziu.

La locul de muncă poate apărea o oportunitate care ți-ar aduce prestigiu și beneficii financiare. Dacă te incomodează din cauza unei situații personale și te gândești să o respingi, reflectează înainte de a răspunde, deoarece ai putea regreta.

De asemenea, ai nevoie de venituri suplimantare și aceasta ar fi o modalitate bună de a le obține.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Imediat ce începe săptămână, poți avea la îndemână posibilitatea unui nou loc de muncă cu un venit mai mare.

Nu pierde timpul, hotărăște-te cu această opțiune pe care ți-ai dorito atât de mult, altfel îți va zbura din mâini.

Pe de altă parte, lumea afacerilor nu e excelentă. Dacă lucrezi la proiectul tău și vezi că lucrurile nu merg așa cum credeai, treci la planul B fără ezitare. Amintește-ți că schimbarea aduce mereu succes.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod