7 calități admirabile ale unui Leu

Știm că unele caracteristici ale unui Leu ar putea părea negative la început sau cel puțin destul de îndoielnice, dar, există atât de multe trăsături pozitive pentru care vei iubi această zodie!

Următoarele caracteristici ale semnului zodiacal Leu sunt, cu siguranță, unele care cer respect.

Citește și: Compatibilitate. Relația dintre femeia Berbec cu bărbații din fiecare zodie

7 calități admirabile ale unui Leu

 

Distractiv și sociabil


La fel ca majoritatea regilor, Leii au acea carismă naturală, un instinct care le spune că locul lor este în lumina reflectoarelor.

S-ar putea să pară puțin insistenți sau aroganți la început, dar natura lor amabilă, inteligența incontestabilă și capacitatea de a atrage oamenii te vor cuceri în cel mai scurt timp, făcându-te unul dintre cei mai mari fani ai lor.

În general, Leul domină mulțimile, dar o face într-un mod acceptabil din punct de vedere social și își folosește inteligența și farmecul pentru a capta atenția.

Un lider grozav


Puternic, dinamic, creativ și capabil să conducă cu o mână puternică și un cuvânt blând. Capacitatea sa de a conduce, deci de a fi lider, este o caracteristică fascinantă a unui Leu pentru care, cu siguranță, merită respectat.

Leii sunt capabili să vină cu idei fascinant de creative, să își asume riscuri pe care alții nu sunt pregătiți să și le asume, să transmită mesaje cu claritate și precizie și să inspire respect și loialitate subordonaților lor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Ambițios


Vorbind despre caracteristicile interesante ale unui Leu, acest lider puternic este, de asemenea, incredibil de ambițios și îi place să-și asume șansele de a reuși în ceva ce alții nu sunt suficient de curajoși sau nu sunt capabili să încerce.

Leii orientați spre afaceri nu vor fi pe deplin mulțumiți până când nu vor ajunge în top.



Leii implicați în politică țintesc spre poziții de vârf în guvern, iar cei implicați în caritate se vor strădui să facă lucruri grozave.

Leul are planuri și visuri mărețe și țintește întotdeauna sus.

Scurt și la obiect


Un Leu știe ce vrea și știe cum să obțină ce vrea! El știe să comunice eficient în timp ce își descrie ideile, obiectivele, strategiile și sarcinile individuale într-un mod care nu va lăsa niciun subordonat sau superior în ceață.

El va acționa la fel și în viața personală, permițând prietenilor, familiei sau partenerilor amoroși să știe exact cum stau lucrurile. De fapt, să se ascundă după tufiș nu există pentru un Leu, deoarece natura sa dominantă nu lasă loc pentru astfel de jocuri.

Idealist


Dacă nu are parte de minciuni, trădare și cruzime, un Leu va deveni un individ destul de idealist. El va cultiva valorile tradiționale, morala și chiar va adopta multe reguli religioase dacă va crede că acestea sunt adevărate și merită ascultate.



Unii Lei, totuși, se pot transforma în indivizi șireți, corupți, dispuși să calce peste cadavre, dar acestea sunt mai mult slăbiciuni personale decât caracteristici reale ale acestui semn zodical.

Magnetic, atractiv


Senzual și extrem de pasional, Leul este extrem de atractiv pentru toți cei care îl înconjoară.

E sexy chiar și atunci când nu se aranjează, deoarece e super încrezător și acest lucru se vede.

De obicei, are mare succes în dragoste și în aventuri. Dar, de asemenea, are dorința de a iubi și de a fi iubit și este mai mult decât dispus să se așeze la casa lui... în cele din urmă.

Generos


Leului îi place să traiască bine și să se bucurele de cele bune lucruri pe care banii le pot cumpăra, ceea ce îl poate face, în unele cazuri, să devină aroganr, popos și snob.

E generos atunci când vine vorba de fanteziile lui, ceea ce înseamnă că dacă acest semn este suficient de bogat și de puternic pentru a trăi ca un star de cinema, cei dragi se vor bucura de același lux ca și el.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite.

Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod