Continental Anvelope, aliat de nădejde în Aventour la feminin

Continental Anvelope este unul dintre partenerii de nădejde în Aventour la feminin, deoarece alegerea anvelopelor este extrem de importantă în ceea ce privește siguranța.
Cum în tur sunt patru mașini premium plus o mașină de asistență care le ajunge din urmă, acestea au nevoie de anvelope premium. Continental Anvelope furnizează anvelope de serie pentru majoritatea mașinilor premium de pe piață, așa că nu putea exista o opțiune mai bună decât aceasta, astfel încât influencerițele noastre să se simtă în siguranță la volan.

Cele patru mașini, Audi Q4 Sportback E-Tron, Mercedes-Benz EQB, Volvo XC40 Recharge, DS4 și Renault Megane Electric (mașina de asistență), sunt mașini electrice sau plug-in hybrid cu mulți cai putere, așa că au nevoie de anvelope performante.

Continental Anvelope înseamnă calitate, flexibilitate și siguranță


Continental oferă unele dintre cele mai performante anvelope ale momentului. Anvelopele reprezintă singura legătură dintre autovehicul și suprafața carosabilă. Acestea transmit toate forțele la nivelul șoselei.


Cum a început totul?


În 1871, la Hanovra, se înființa societatea Continental Caoutchouc & Gutta-Percha Company. Producţia în fabrica principală includea produse din cauciuc moale, materiale gumate și anvelope solide pentru trăsuri și biciclete.

Continental este prima companie germană care a fabricat anvelope pneumatice pentru biciclete și încet, încet, producătorul german a început să creeze anvelope și pentru automobile.

Au devenit celebre în 1901, când primul automobil Mercedes obține o victorie în cursa auto Nisa-Salon-Nisa și datorită lor. La doar câțiva ani distanță, Continental devine primul brand din lume care prezintă anvelopa cu amprentă.

De asemenea, Continental inventează janta demontabilă pentru automobilele de tip sedan, ceea ce este o inovaţie remarcabilă care ajută la economisirea de timp și efort la schimbarea anvelopelor.

În 1921, Continental realizează primele anvelope pneumatice gigant și înlocuieşte anvelopele solide utilizate până în acel moment pe vehiculele comerciale.
 
Numele Continental continuă să fie strâns legat și de alte victorii precum Carrera Panamericana din 1952, Marele Premiu al Franţei, Marii Britanii, Olandei şi Italiei cu mașini echipate cu anvelope Continental.
Tot în acest an plin de succese, Continental adaugă anvelope M + S pentru iarnă la gama sa de anvelope convenționale.

Anvelopele aveau să se dezvolte odată cu vremurile și odată cu apariția noilor mașini, așadar, în 1967 se deschide locația Contidrom de testare a anvelopelor. Aici este lansată ContiSportContact 2 Vmax, prima anvelopă din lume aprobată pentru viteze de până la 360 km/h.

Anvelopele Continental sunt supuse unor teste dure în toate condițiile posibile, toate anotimpurile, pe orice tip de vreme, dar și carosabil. Este clar că, datorită acestui lucru, ele se adaptează tuturor nevoilor, condițiilor și cerințelor, de aceea vin într-o varietate atât de largă.  

Drept urmare, pentru cei care trebuie să își schimbe anvelopele de două ori pe an, au fost concepute anvelopele all-season, potrivite pentru România ținând cont de iernile blânde din ultimul timp.
Beneficiul principal al acestui tip de anvelopă este reducerea vizitelor la mecanic, așadar o economie de timp și o grijă în minus și nu numai.

Anvelopele Continental AllSeason Contact


Continental vine cu anvelopa AllSeason Contact, un produs cu o aderență impresionantă pe carosabil ud sau acoperit cu zăpadă, performanțe bune de frânare pe carosabil ud și uscat pe timp de vară și cea mai bună din clasa ei la rezistență la rulare.

Asta înseamnă că anvelopele AllSeason Contact sunt perfecte pentru ambele sezoane, fac economie de combustibil și sunt mai prietenoase cu mediul înconjurător, reducând emisiile de CO2.

În Aventour la feminin, mașinile premium pe care le vor conduce invitatele noastre  vor fi echipate cu anvelope Continental, o alegere cum nu se poate mai firească ținând cont că acest brand este prima alegere pentru mașinile premium.

150 de ani de Continental și povestea continuă...

 

Aventour la feminin by Textar va putea fi urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket.
Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

6-9 iunie

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 
Follow:
 #Aventour 

 

De Eva
eva
3 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod