Mașinile din Aventour la feminin by Textar: Volvo XC40 Recharge, Doamna de Fier

Aventour la feminin by Textar sezonul doi! S-a întâmplat anul trecut și se v-a întâmpla și anul acesta! Patru zile, patru femei influencer și prietenele lor vor testa pe aproximativ 1200 km patru mașini premium.
Patru mașini recent ieșite pe piața românească vor fi conduse de patru femei puternice, pe un circuit de poveste din România. Mașinile sunt majoritar electrice, fiecare cu caracterul și personalitatea specifică brandului ce o reprezintă. Astăzi vă prezint Volvo XC40 Recharge.
 

Mașina de ”fier”

 
Compania înființată în anul 1927 de către Assar Gabrielsson și Gustaf Larson, cu originile în Suedia, își păstrează și-n zilele noastre filozofia ”calitate și siguranță”. Casa Volvo a devenit, de-a lungul timpului, renumită pentru siguranța de care mașinile dau dovadă. Pământul suedez, de unde vine compania, este cunoscut pentru calitatea superioară a fierului ceea ce a avut o bună influență atât asupra modului în care au fost construite, cât și asupra imaginii puternice pe care o afișează. Volvo, pentru a-și arăta lumii întregi puterea, a folosit ca siglă a casei un simbol străvechi al fierului care se regăsește și astăzi pe mașinile de ultimă generație.

Începutul unei noi generații Volvo

 
Volvo XC40 Recharge este primul SUV pur electric din istoria Volvo, care pe lângă siguranță și confort, aduce elemente de design moderne și elemente tehnologice de top la nivel mondial. Fiind o mașină pur electrică, grila radiatorului este plină pentru că nu mai are nevoie de răcire, iar pentru a o porni doar apeși frâna și pui schimbătorul în Drive. Un alt aspect  important este faptul  că sub capotă nu mai ai un motor clasic. S-a eliberat niște loc acolo, așa că ai un mini portbagaj pentru cabluri sau pentru o trusă de machiaj profesională.

Gadgeturi de top

 
Are cel mai bun sistem de navigație cu Google Maps încorporat care, pe ecranul de 9 inch cu aspect de tabletă, afișează informațiile din trafic în timp real. Pentru și mai multă siguranță în timpul condusului, dar și pentru ca tu să nu te plictisești la volan, Volvo a integrat în sistem Google Play și Google Assistant, adică pachetul complet hands-free, pe care poți să-l folosești doar cu o simplă comandă vocală ’’Hey Google’’.  Deține sistemul de sunet de top Harman Kardon care, alimentat de un amplificator digital de 600W și 13 difuzoare HIFI, redă sunetul cu un rafinament și o putere aparte. 

Confortul la el acasă

 
Pe lângă toate aceste dotări de ultimă generație, un element important care distinge acest model de restul mașinilor, este  sistemul ultra performant de purificare a aerului care oprește intrarea în cabină  a 80% din particulele periculoase. 
Climatizarea este pe două zone și se reglează doar după ce umbli prin meniu. Tot din meniul sistemului multimedia setezi și temperamentul mașinii. Dacă nu e suficient de rapidă pentru tine, poți selecta de acolo cel mai sportiv mod de rulare.
 
 
Pentru că această casă este ”mama siguranței”,’ Volvo XC40 Recharge are pachetul complet de siguranță asistată care, pe lângă alte beneficii, te ajută să menții distanța optimă față de mașina din față. Unghiul de vedere de 360 grade al camerei îți oferă siguranța de a parca fără griji, deoarece detectează toate elementele din jurul mașinii.

Autonomie și încărcare

 
Volvo XC40 Recharge pur electric are o autonomie oficială de până la 418 km și o baterie de 78 kWh care-ți permite o independență rezonabilă. De ce am zis oficială? Pentru că kilometrajul autonomiei  se schimbă în funcție de stilul de condus, de condițiile carosabilului (drum asfaltat, drum pietruit sau de munte), de anotimp și de cum și cât este folosită climatizarea. Durata încărcării rezidențiale, de la 0 la 100%, este de 8 ore. De asemenea, deține și un sistem de încărcare rapidă de 28 minute. 
 
 
 
Nu putem încheia prezentarea fără a vă spune că Volvo XC40 Recharge este cea mai puternică mașină din tur. Are 408 CP din două motoare, unul în față și unul în spate cu câte 204 CP. Și dacă tot am ajuns la performanțe, este și cea mai rapidă mașină din Aventour. Accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4.9 secunde. Având în vedere că Aventour durează patru zile, să se calculeze de câte ori poate ajunge la 100km/h Volvo XC40 Recharge.
 

Aventour la feminin by Textar va putea fi urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

6-9 iunie

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 
Follow:
 #Aventour  

 

Am studiat cosmetica la IES SANTIAGO HERNANDEZ în Spania și m-am specializat la Institutul Pond’s. Îmi place să scriu despre asta pentru că îmi doresc ca toate femeile să aibă grijă corect de tenul lor.
Am studiat cosmetica la IES SANTIAGO HERNANDEZ în Spania și m-am specializat la Institutul Pond’s. Îmi place să scriu despre asta pentru că îmi doresc ca toate femeile să aibă grijă corect de tenul lor.
1 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod