Cum arată o zi din viața unei femei influencer? Dar patru? Urmează Aventour la feminin by Textar, ediția a doua!

A fost odată ca niciodată când… Aventour la feminin by Textar nu s-a întâmplat numai o singură dată!
Cam așa ar trebui să înceapă povestea Aventour când o să ne apucăm să le-o spunem nepoților. Dă-ne, Doamne, minte întreagă și o bătrânețe fără senilizare pentru că ar fi păcat să uităm! Deci da, Aventour la feminin by Textar se întâmplă din nou!

Aventour la feminin By Textar 2022 va avea loc între 6 și 9 iunie. În cele patru zile, patru femei influencer de top și prietenele lor vor face cunoștință cu patru mașini premium: Sânziana Negru, Ioana Grama, Laura Giurcanu, Mihaela Sava și prietenele lor vor testa, pe rând: Audi Q4 Sportback, DS4, Volvo XC40 Recharge și Mercedes Benz EQB.

Ce e Aventour la feminin by Textar?


Am mai povestit și anul trecut, dar - ca niște bunici adevărați - începem să ne repetăm. Aventour la feminin by Textar este un proiect Eva și Automarket, care a pornit de la ideea de a uni lifestyle-ul feminin cu pasiunea pentru mașini. Crezul cu care am pornit la drum anul trecut a fost de a oferi o viziune feminină asupra modului în care se conduce o mașină și de a arăta cum o mașină poate cuceri atenția unei femei. Și nu ne-am abătut de la această idee! Anul acesta, Aventour va aduce în fața fetelor patru mașini premium și vom urmări împreună experiența lor din cele patru zile. 
 
 

De ce ideea unui tur auto cu femei?


Pentru a mai sparge niște mituri! Multă lume crede că acest domeniu este al bărbaților, că pasiunea femeilor pentru mașini a început mai târziu, odată cu emanciparea lor. 

Dar lucrurile stau exact pe dos, iar ”clanul” feminin se poate mândri cu un pionierat auto (dacă ni se permite să spunem așa). 
Pasiunea femeilor pentru mașini a început chiar înainte ca mașinile să existe! 

Povestea Berthei Benz

 

Știți când schimba bunicul povestea pentru că își amintea câte ceva? Ați auzit de Bertha Benz? De Benz, sigur, dar de Bertha-tot-Benz? 
Bertha este femeia care a crezut într-o invenție atunci când nimeni nu mai credea în ea. Soțul ei, inginerul Karl Benz, a vrut să intre în istorie inventând trăsura fără cai. În 1886, a patentat primul automobil de serie, sub numele oficial de Benz Patent Motorwagen, proiect finanțat exclusiv de soția sa, Bertha Benz, care a investit în visul soțului o parte din zestrea ei. După cum vedeți, întâi și înainte de toate, a existat o femeie care a crezut și a încurajat ideile rebele ale bărbatului! Iar asta nu e tot! Marele merit al Berthei este că a crezut în această idee chiar și atunci când el nu mai credea. Adevărat teribilism!

Când inginerul Benz era urmărit de ghinioane și eșecurile îl urmau la fiecare pas, Bertha a dus teribilismul la un alt nivel: a pornit într-o călătorie istorică! S-a aventurat la un drum de 180 de kilometri cu cei doi copii în mașină, doar pentru a-i demonstra soțului său că invenția sa este una revoluționară. 

Ce părere a avut inginerul Benz despre asta? Când a aflat… avem motive să credem că s-a bucurat (asta pentru că Bertha a luat copiii și a plecat pe furiș cu automobilul de numai 2.5 cai putere). Au fost dealuri peste care a împins mașina împreună cu fiul său mai mare. Pe vremea aceea, nu existau benzinării, așa că a împrumutat petrol de la chimiști, frânele au fost înlocuite cu bucăți de piele cumpărate de la cizmari, iar un ac de pălărie a desfundat furtunul de alimentare. 

Bertha a demonstrat atunci că ”trăsura fără cai” e ceva real. Ok, a mai demonstrat și că, uneori, e bine să crezi în ideea unui inginer chiar și atunci când el încetează să mai creadă!

Datorăm existența automobilelor de azi Berthei Benz, dar și celorlalte femei care au desenat, construit sau vândut mașini de-a lungul istoriei.

Ce se va întâmpla în Aventour la feminin by Textar 2022?


Patru femei influencer de top și prietenele lor vor forma patru echipaje care, timp de patru zile, vor conduce patru mașini premium într-un tur despre al cărui traseu nu are sens să vorbim acum și să facem povestea lungă ca să nu adoarmă nepoții până la final. Așadar, o să vă invităm să ne urmăriți: #Aventour (dacă îl căutați acum veți găsi postările de la prima ediție) și follow fetelor: Sânziana NegruIoana GramaLaura GiurcanuPrăjiturela și prietenelor lor: Bianca GiurcanuSorina BrumariuKrista Baias și Alexandra Boca.

Cine sunt fetele?


Sânziana Negru

Sânziana se descrie ca fiind ”that girl you know from the Internet” - unde are o comunitate de aproape 340.000 de mii de urmăritori. Ca și anul trecut, Sânziana va fi liantul și căpitanul echipei Aventour, unde va veni însoțită de prietena ei, Sorina Brumariu.

Ioana Grama 

Dacă am fi ajuns în zilele noastre fără să fi existat Bertha Benz, Ioana Grama ar fi putut fi femeia care să dea startul vieții auto pe Planetă. Îi place să conducă. Punct! Iubește să conducă și îi plac mașinile! Aventour pare să fie proiectul perfect pentru ea, unde va veni alături de prietena ei, Krista Băiaș.

O puteți vedea pe Ioana pe Instagram, unde are o comunitate de 385.000 de urmăritori.

Mihaela Sava - Prăjiturela

…sau Prăji, cum o alintă toată lumea! 
Prăji e o tipă delicioasă, care a moștenit plăcerea pentru gust și simțire de la bunica ei. De la ea a prins drag de bucătărie și ”cochetărie”!
E pasionată de deserturi, dar nici cu slănina nu e mai prejos (a apărut acum ceva timp cu niște evantaie de slănină pe Instagram de-ți treceau toate fluviile lumii prin gură!). Are mereu un briceag în geantă fix din acest motiv - că nu se știe când găsești o bucată de slană!

Iubește ardeii iuți și orice cu sfecla roșie, dar și mașinile electrice. În Aventour vine cu prietena ei, Alexandra Boca.


Laura Giurcanu

Mai nou, la această ediție, putem spune că pe Laura o știți (și) de la Survivor! A rezistat două luni în junglă, e cea mai tare din parcare!

Laura a făcut 7 ani de atletism la viața ei, a intrat în lumea modelingului, a câștigat Next Top Models la 14 ani și a apărut în paginile unor reviste celebre, precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. Are o comunitate de aproape un milion de urmăritori pe Instagram și ca și anul trecut, Laura va face echipă în Aventour cu sora ei, Bianca.
 

Care sunt mașinile: 

 

Audi Q4 Sportback

 
 
 

 

DS4

 
 
 

Volvo XC40 RECHARGE

 
 
 

Mercedes Benz EQB 

 
 
 

Renault Megane Electric

= mașina de asistență = 

 
 
 

Partenerii Aventour din acest an

 

 

TEXTAR 

 
Textar, lider mondial în echipamente de frânare, este partenerul nostru principal și la ediția din acest an. Rcunoscut ca furnizor oficial pentru toate mărcile importante din domeniu, Textar are în portofoliu plăcuțe sau discuri pentru 453 de mașini electrice și hibride. 
 
Ca și la ediția anterioară, Textar se va ocupa de ”latura educativă” și le va preda fetelor o lecție de conducere defensivă pe circuitul de la Prejmer.
 

Continental 

 
Continental este unul dintre principalii furnizori de anvelope pentru producătorii din întreaga lume și este prima alegere pentru mare parte dintre producători de autoturisme din Europa - una din trei mașini este livrată primului client cu anvelope Continental.
 
Continental va avea grijă ca toate mașinile din tur să fie echipate corespunzător.
 

Gillette Venus

 
Gillette Venus crede că fiecare femeie merită să se simtă confortabil în pielea ei. 
Orice femeie trebuie să poată decide exact cum trăiește în propria piele. Și să decidă dacă, de ce, cum și când să aibă grijă de pielea ei. 
De aceea, acum 18 ani am creat aparatul de ras special pentru pielea ta. De la mânerul ergonomic cu sistem anti – alunecare, protecție pentru piele pentru o alunecare perfectă și până la lamele Gillette pe care le poți schimba și combina astfel încât să te poți epila în stilul tău unic. Fără efort, doar confort. Fără iritații, doar piele fină. 
 
Aventour la feminin by Textar va putea fi urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

6-9 iunie

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 
Follow:
 
#Aventour 
  
  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod