Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Pești

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.
Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Pești


Peștii sunt un semn de apă, așa că dacă ai ascendentul în această zodie, ești sensibil, emotiv, intuitiv și creativ. Cu toate acestea, ești, de asemenea, cunoscut ca fiind distant, nesigur și posesiv.

Ca semn mutabil, Peștii sunt flexibili și se adaptează cu ușurință la schimbare. Cu toate acestea, se luptă să găsească stabilitatea.

Peștii au două planete guvernatoare: Jupiter și Neptun. Neptun este planeta viselor și a imaginației, în timp ce Jupiter este planeta norocului și a bogăției. Cele două corpuri cerești au o influență puternică asupra Peștilor, fâcându-i emoționali și visători.


Dacă ai ascendentul în Pești, te descurci bine în carieră, deoarece ești foarte creativ și plin de compasiune. Ascendentul tău în Pești se dedică să-i ajute pe alții și se decurcă bine în cariere precum asistența socială, terapie, consiliere sau predare.

Oamenii care au ascendentul în zodia Pești sunt profund emoționați datorită elemenului lor de apă, dar acest lucru îi face și greu de citit. Deșo pot avea o dispoziție bună, în interior se pot simți copleșiți de sentimentele lor. Uneori, se pot simți captivi în acest sens și devin incapabili să se exprime într-un mod sănătos.

În relații, oamenii care au ascendentul în zodia Pești sunt devotați și atenți. Pentru că își simt emoțiile la un nivel atât de profund, își arată aprecierea și adorația făcând tot ce le stă în putere pentru a-și mulțumi partenerul. Din păcate, acest lucru îi poate determina să se epuizeze emoțional.

Cu toate acestea, viața lor amoroasă este importantă pentru ei și nu au nicio problemă în a fi grijulii cu cel/cea de lângă ei. Sunt dedicați, tandri și loiali și își vor apăra persoana iubită cu înverșunare. În plus, își fac timp pentru a se asigura că nevoile partenerului/ei sunt satisfăcute și se străduiesc să creeze o conexiune semnificativă care să dureze toată viața.


Persoanele cu ascendentul în zodia Pești sunt cel mai compatibile cu semnele de apă Scorpion și Rac, precum și cu semnele de pământ Taur, Fecioară și Capricorn. Au o compatibilitate foarte puternică cu Fecioara, deoarece împărtășeșsc o dragoste de curiozitate.

Vedete cu ascendentul în zodia Pești: Gwyneth Paltrow, Whitney Houston, Michael Jackson, Ryan Gosling, Jimmy Fallon, Demi Moore.

Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Pești


Visător


Visezi frecvent, te gândești la toate ideile tale și pretinzi că ești ancorat în realitate. Din această cauză, tinzi să nu iei lucrurile prea în serios și pai întotdeauna lipsit de griji.

Pașnic din fire, consideri că a te distra e cel mai bun lucru pe care îl poți face în viață. Dar, din această cauză, îți este destul de greu să te concentrezi asupra unei sarcini sau a unui lucru anume.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Milos


Ești o persoană foarte grijulie, care are mintea și inima deschisă față de toți cei din jurul tău. Din acest motiv, îți faci prieteni excelenți și ești persoană perfectă pe care să o aibă în preajmă în vremuri grele.

Nu numai că ești plin de compasiune, dar, pentru că ești incredibil de sensibil, preiei din emoțiile celorlalți.
Acest lucru te poate copleși de cele mai multe ori.

Indispus


Din cauza tulburărilor lor interioare provocate de sentimentele atât de profunde, ai tendința de a-ți schimba dispoziția destul de brusc mergând adesea de la maxime la minime. Ești foarte neliniștit și îți este greu să rămâi concentrat pe un singur lucru.

Dispoziția ta schimbătoare te fac o prezență greu de tolerat în preajmă, mai ales pentru că ai probleme în a-ți controla emoțiile.

Haotic


Una dintre planetele f=guvernatoare ale Peștilor, Neptun, te inspiră să păstrunzi în necunoscut, ceea ce nu e o trăsătură negativă. Cu toate acestea, te abții să îți asumi riscuri sau să-ți urmărești ambițiile de teama a ceea ce s-ar putea întâmpla.

Într-un contrast ferm, Jupiter te influențează să-ți dorești să fii independent, în timp ce Neptun te împiedică să sari în lucruri prea repede. În plus, comportamentul tău haotic înseamnă că îți este greu să iei decizii.

Adaptabil


Datorită energiei mutabile a Peștilor, tu ești în favoarea oricărui plan de acțiune pe care îl propune o altă persoană. Comparabil cu un cameleon, te adaptezi cu ușurință la situații noi.

Te răzgândești destul de des, dar asta înseamnă că îți lipsește structura și stabilitatea. Îți lipsește o bază solidă și un plan de viitor.


Izolat


Deși ești o persoană grijulie și amabilă, pare să înțelegi că lumea nu este întotdeauna un loc fericit. Copleșit de sentimente, te retragi în tine însuși, izolat de lume.

Să ceri ajutor, pur și simplu, nu este în natura ta. Devii atât de descurajat atunci când alții vor să te ajure, ceea ce vine din nevoia ta de a te proteja. Personalitatea ta te face să te detașezi de orice situație care te face să te simți incomod în vreun fel.

Intuitiv


Pe lângă că ești comunicativ și deschis la minte, ești și incredibil de intuitiv, exploatând adesea abilitățile tale psihice. Aceste abilități îți permit să cauți îndrumări în interior, precum și să detecteze emoțiile celorlalți.

Natura ta intuitivă te ajută, de asemenea, să te conectezi cu latura ta spirituală, accesând astfel puteri superioare.

Creativ


Cu personalitatea ta visătoare, nu e de mirare că ești atât de creativ și cu o imaginație atât de bogată.

Tu ai un talent pentru orice este asociat cu artele și muzica, folosind aceste canale pentru a-ți exprima darurile.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod