Compatibilitate. Relația dintre femeia Berbec cu bărbații din fiecare zodie

Descoperă cu ce zodie se potrivește femeia Berbec pe plan sentimental. Află compatibilitatea cu bărbații din fiecare zodie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cum se pot înțelege două firi atât de încăpățânate precum doi Berbeci? Se vor bate cap în cap de fiecare dată, fiecare dorind să câștige.

Mai bine spune NU unei astfel de relații!

Citește și: Cea mai bună destinație de vacanță pentru zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Femeia Berbec este compatibilă cu bărbatul Berbec. El vine ca o completare pentru ea.

Cu toate acestea, se spune că bărbații Taur nu sunt cei mai potriviți pentru femeia Berbec, deoarece au tendința de a fi destul de lenți și mai mult se lasă purtați de mulțime, ceea ce poate irita o doamnă Berbec plină de zvâc și extrem de pasională.

Un bărbat Taur ar prefer să stea acasă și să se uite la un film, în timp ce o femeie Berbec ar vrea să iasă și să fie sociabilă cu prietenii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Între femeia Berbec și bărbatul Gemeni pot exista multe arificii, relația dintre ei fiind plină de pasiune și atracție fizică.

Cu așa emoții intense, precauția trebuie să se mute pe scaunul din față, altfel lucrurile se pot termina prost.

De multe ori, deși se atrag nespus unul pe celălalt, femeia Berbec nu se poate descurca cu dubla personalitate a bărbatului din zodia Gemeni. Aproape că nu există cale de mijloc.

Pentru ca relația lor să funcționeze, Berbecul și Gemenii trebuie să aibă liniște și să îndepărteze gelozia.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Un bărbat Rac poate scoate tot ce este mai bun într-o femeie Berbec și invers.

Femeile Berbec, datorită naturii lor pasionale și intense, de multe ori pot fi geloase într-o relație. În timp ce, în majoritatea cazurilor cu alte zodii, acest lucru poate dăuna, relația dintre Rac și Berbec funcționează perfect.

Important este ca cei doi să nu fie la distanță, altfel vor forma o echipă de neoprit!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul, ca și Berbecul, sunt două zodii fioroase și independente. Cu alte cuvinte, se resping unul pe celălalt.

Pentru ca această relație să funcționeze, atât femeia Berbec, cât și bărbatul Leu trebuie să-și lase dorința nativă de a conduce și de a învăța să facă compromisuri.

Un bărbat Leu ar putea împinge o femeie Berbec la limită dacă este prea dominator pentru că, desigur, femeia Berbec trebuie să aibă întotdeauna ultimul cuvânt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara și Berbecul sunt foarte înțelepți, ceea ce înseamnă că relația lor poate duce la opinii contrastante și ciocniri de personalitate.

Fecioarele tind să planifice totul, în timp ce Berbecul poate alege adesea să meargă cu fluxul.

Cu toate acestea, contrariile se atrag, așa că dacă amândoi depun eforturi pentru ca relația să funcționeze, atunci va exista armonie!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatului Balanță îi place să vadă ambele laturi ale lucrurilor, este foarte corect și darnic și vrea să fie pe placul tuturor.

Pentru că este corect și analizează mult, poate deveni iritat dacă femeia Berbec este prea geloasă sau are prea multe izbucniri emoționale. Berbecul se poate simți apoi neglijat și rănit.

Dacă ambii sunt dispuși să satisfacă nevoile celuilalt, relația va funcționa impecabil. Desigur, ca în orice relație, compromisul și răbdarea sunt cheia.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbații Scorpion trebuie să se simtă acceptați și doriți, așadar femeia Berbec trebuie să-i înțeleagă latura sensibilă.

Scorpionul se poate simți amenințat de spiritul libertin al femeii Berbec.

Vestea bună este că relația cu un vărbat Scorpion este împlinită din punct de vedere emoțional și fizic și amândoi vor forma un cuplu grozav.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Femeia Berbec și bărbatul Săgetător sunt atrași unul de celălalt încă de ala început.

Un bărbat Săgetător poate fi misterios și poate să nu-și dezvăluie sentimentele imediat. Acest lucru va face ca o femeie Berbec să fie intrigată și mai atrasă de el

Cu toate acestea, bărbatul din Săgetător ar putea păstra uneori prea multe sentimente ascunse, deoarece va avea nevoie de spațiul său din când în când.

Chiar și așa, amândoi au personalități și subiecte de conversație similare, bucurându-se unul de compania celuilalt.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Femeia Berbec și bărbatul Capricorn se pot ciocni, cu siguranță, cap în cap.

Bărbații Capricorn vor încerca să gândească totul și să fie practici și disciplinați, dar această trăsătură ar putea fie să înnebunească o femeie din Berbec, fie să o facă să se îndrăgostească mai mult.

De obicei, femeia Berbec este cea care inițiază lucrurile în relație pentru că este mai extrovertită, iar bărbatul Capricorn mai introvertit. Așadar, soarta relației depinde de decizia ei fie de a-l accepta, fie de a se lupta cu el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Când este asociată cu un Vărsător, o femeie Berbec își va activa natura copilărească și optimismul.

Cu siguranță au multe în comun, dar bărbatul Vărsător s-ar putea să vrea să fie șef, lucru care o va scoate din minți pe femeia Berbec.

Din moment ce femeia Berbec este un lider înnăscut, vrea mereu să preia conducerea relației. Dacă aceasta este dispusă să lase lațul mai moale, există un viitor luminos pentru ei doi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt o opțiune grozavă pentru femeia Berbec.

Sunt atât de demni de încredere și îi vor dovedi femeii Berbec că pot câștiga respect.

Bărbații Pești sunt, de asemenea, foarte sensibili la nevoile ei și îi calmează nesiguranța. Există atât de multă chimie în acest cuplu!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod