Catherine Zeta-Jones este o mamă mândră. Fiul ei, Dylan, a absolvit facultatea: „Băiatul meu, mândria mea, bucuria mea”

Catherine Zeta-Jones a publicat pe Instagram o serie de imagini de la ceremonia de absolvire a fiului său, Dylan Douglas.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul prestigioasei Universități Brown din Rhode Island, Statele Unite.
Actrița britanică s-a aflat în public în timp ce Dylan, fiul său și al actorului Michael Douglas (77 de ani), a primit diploma de absolvire.

După ceremonie, Catherine, în vârstă de 52 de ani, a publicat pe Instagram o imagine în care fiul său apare în roba de absolvire, fiind strâns în brațe de mama lui celebră.


„Felicitări cu ocazia absolvirii băiatului meu, mândriei mele, bucuriei mele, Dylan. Sunt mândră de tine și te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte”, a scris actrița.

Cu o seară înainte, tânărul a fost emoționat până la lacrimi de unchiul său, Lyndon Jones, fratele mai mic al lui Catherine, care și-a făcut o apariție surpriză la cina de dinainte absolvirii.

Lyndon, care este cascador, l-a surprins pe Dylan cu un cântec, în timp ce acesta lua cina alături de un grup de prieteni.

Actrița a surprins momentul emoționant într-un video scurt.
„Surpriză! Surpriză! Cina de dinaintea absolvirii, când fiul meu Dylan îl vede pe unchiul său care a venit tocmai din Wales (Marea Britanie n.r.) pentru a celebra acest pas minunat. A fost dificil să păstrez acest secret, dar a fost de neprețuit!”, a scris Catherine.

Brown, o universitate particulară de top din Statele Unite, a fost absolvită și de alte celebrități, printre care Tracee Ellis Ross, John Krasinski și Emma Watson, starul din seria Harry Potter.


Anul trecut, Zeta-Jones a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Dylan, după ce i-a făcut o vizită în campusul facultății.

Cel de-al doilea copil al lui Catherine și Michael, Carys, fiica lor în vârstă de 19 ani, a absolvit liceul în 2021 și este de așteptat să urmeze același drum academic ca fratele său și să se înscrie la Universitatea Brown.


Actrița a postat de asemenea fotografii de la ceremonia fiicei sale de absolvire a liceului.
„O zi în care suntem foarte mândri pentru că fiica noastră, Carys, a luat cu onoruri Bacalaureatul International! Ești cea mai tare, te iubim”, a scris vedeta.

Michael, la rândul său, și-a felicitat fiica: „Felicitări lui Carys și întregii promoții din 2021! Mama ta și cu mine suntem foarte mândri de tine!”

Născuți în aceeași zi, 25 septembrie, dar la distanță de 25 de ani între ei, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 prin intermediul actorului Danny DeVito. 


În ianuarie 2019, la gala premiilor SAG de la Los Angeles, actorul american a dezvăluit că golful i-a adus împreună, în urmă cu 24 de ani. "Avem aceeași zi de naștere, la distanță de câțiva ani.
Prima dată când am întâlnit-o, am aflat că avem aceeași zi de naștere și i-am spus: 'O să fiu tatăl copiilor tăi'", a povestit actorul pentru Entertainment Tonight.

"Am aflat că juca golf. M-am topit. Se uita drept în ochii mei și asta a fost", a mai spus Michael Douglas.

Foto: Hepta; Instagram/Catherine Zeta-Jones

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod