De ce oamenii inteligenți au probleme în dragoste

Fie că este vorba despre o prietenie sau o relație sentimentală, personalitatea unui om inteligent îți poate aduce la un moment dat o serie de provocări la care nici nu te-ai fi gândit!
Iata cateva motive pentru care oamenii inteligenti au probleme in dragoste!

SUNT INDEPENDENTI

O persoana inteligenta este, in multe cazuri, o persoana sigura pe ea. Iar o persoana sigura pe ea este o persoana care nu depinde de nimeni. Nu are nevoie de confirmarea celorlalti si nici nu obisnuieste sa actioneze dupa sfaturile pe care le primeste (cu bune intentii). Nu ii place sa ii fie invadata intimitatea si are in permanenta nevoie de libertate.

GANDESC PREA MULT

Nu a spus nimeni ca este usor sa fii un om inteligent. Un om inteligent uraste spontaneitatea, nu ia niciodata o decizie pe moment, la el toate sunt calculate.
E si mai greu atunci cand se indragosteste de o persoana visatoare, care traieste prezentul si vrea sa se bucure din plin de ce are viata de oferit. Dar poate ca fix de asa ceva are nevoie ca sa simta ca traieste cu adevarat.

SE LASA GHIDATI DE MINTE SI MAI PUTIN DE INIMA

Cat de frumos este sa iti asculti inima din cand in cand! Sa renunti la a mai despica firul in patru, sa incetezi sa iti mai faci tot felul de scenarii complet gresite… pur si simplu, sa iti asculti instinctul! Da, acela care vine din adancul inimii si nu stii ce e cu el. O persoana inteligenta are toate sansele sa se transforme intr-o persoana lipsita de sentimente, rece si distanta, cu prea putin simt al umorului. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod