Fiica secretă a lui Jack Nicholson, pe care actorul nu a recunoscut-o niciodată: „Nu există copil nelegitim, doar părinte nelegitim”

Fiica secretă a lui Jack Nicholson și-a criticat tatăl faimos pe rețelele de socializare pentru faptul că nu este prezent în viața ei.

Tessa Gourin, în vârstă de 27 de ani, este unul dintre copiii pe care faimosul actor nu i-a recunoscut. Dar tânăra refuză să accepte faptul că lipsa legăturii cu tatăl său ar trebui să se reflecte asupra sa.

Citește și: Catherine Zeta-Jones este o mamă mândră. Fiul ei, Dylan, a absolvit facultatea: „Băiatul meu, mândria mea, bucuria mea”


Ea a scris într-o postare pe Instagram Story că nu este un copil nelegitim.

„Nu există un astfel de lucru precum copil 'nelegitim', ci doar părinte nelegitim”, a spus ea în postare.


Comentariile lui Gourin vin ca răspuns la un articol din anul 2019 publicat în National Enquirer, în care autorii s-au referit la ea ca fiind fiica „nelegitimă” a lui Nicholson.

De atunci, articolul a fost editat pentru a elimina acest termen.

Într-o altă postare pe rețeaua de socializare, Tessa a comparat limbajul dintr-o piesă de teatru din secolul 16, pe care o studia, cu cel care este folosit pentru a o descrie. Ea s-a arătat revoltată de faptul că un astfel de limbaj, pe care îl consideră jignitor, este folosit în continuare, după multe secole.

„În prezent este anul 2022 - adică anul în care suntem ofensați de absolut orice, se pare”, a spus Gourin.

„De aceea este incredibil pentru mine că cineva ar folosi termenul 'nelegitim' pentru a descrie pe cineva din zilele noastre.
M-am ciupit și se pare că... în mod legitim exist”, a spus tânăra.

Comentariile sale oferă o perspectivă asupra sentimentelor pe care le are pentru celebrul său tată, pe care nu l-a menționat niciodată public, și rezonează cu sentimentele multor persoane care au fost abandonate de tații lor.

Gourin este o actriță aspirantă, cunoscută în special pentru rolul său din filmul „Stranger's Arms”, lansat în anul 2018. Potrivit IMDB, ea a mai avut roluri în alte două filme - „Stage Play”, din anul 2021, și „The Crusaders”, lansat anul acesta.

Jack Nicholson nu a recunoscut-o niciodată public pe Tessa Gourin.

Mama ei este agentul imobiliar Jennine Gourin.
Nicholson ar fi avut o aventură cu Jennine în anul 1994, dar a părăsit-o atunci când a aflat că Jennine, la acea vreme în vârstă de 20 de ani, este însărcinată.

„Chiar dacă nu suntem împreună, abia aștept să se nască bebelușul meu”, a declarat Jennine la acea vreme, potrivit yourtango.com.

Nicholson, deținător a trei premii Oscar și recunoscut pentru numeroase filme de succes, printre care „The Shining” și „Batman”, lansat în 1989, are șase copii, inclusiv Tessa, cu cinci femei diferite. El a fost căsătorit o singură dată. 

Actorul nu a declarat niciodată public faptul că Tessa este fiica lui.

„Tessa seamănă izbitor cu Jack Nicholson și există numeroase dovezi documentate că el este tatăl ei”, a spus Dennis McDougal, care a scris biografia lui Nicholson în anul 2008.

McDougal crede că Nicholson, în vârstă de 85 de ani, nu o va recunoaște niciodată pe Tessa ca fiind copilul lui.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod