10 vedete care au reușit să-și găsească dragostea adevărată imediat după o despărțire

Poate fi dificil să reîncepi să te gândești la o nouă relație după ce ai trecut printr-o despărțire sau un divorț. Cu toate acestea, unii oameni își refac viața mai repede decât ți-ai putea imagina!

Și bine fac, deoarece cu toții ar trebui să știm și să ținem cont de faptul că, indiferent cât de grozavă a fost relația din trecut, există întotdeauna șansa de a găsi o nouă iubire și de a avea o relație și mai bună. Această presupunere a fost confirmată de numeroase vedete care au reușit să-și găsească noi parteneri imediat după o despărțire.

Iată în galeria de mai jos 10 vedete care au reușit să-și găsească dragostea adevărată imediat după o despărțire!


Sursă: brightside
Foto: hepta
1 din 8

Jennifer Lopez și Ben Affleck

Ben Affleck și Jennifer Lopez trăiesc o poveste de dragoste unică. Cuplul avea planuri să se căsătorească în 2013, dar, la acel moment, a decis să-și anuleze logodna și a încheiat relația. Cu toate acestea, după ce au trăit atât de mulți ani vieți separate, acum sunt din nou împreună.

Dar înainte de asta, Affleck se întâlnea cu actrița Ana de Armas. Actorii au avut o chimie grozavă încă de la început, dar relația lor a durat doar 10 luni și s-a încheiat în 2021.

În același an, J.Lo și logodnicul ei, Alex Rodriguez, au anunțat despărțirea după ce au petrecut 4 ani împreună. Așadar, se pare că astrele s-au aliniat pentru ca Affleck și Lopez să-l readucă pe „Beniffer” pe drumul cel bun, deoarece amândoi au început să se întâlnească din nou în 2021. Recent, au anunțat chiar și o veste grozavă - în sfârșit se căsătoresc!
27 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod