Bucură-te de vacanță, iar Venus are grijă ca tu să te simți bine în pielea ta, oriunde ai fi

Fiecare zi de vară este o nouă ocazie de a te bucura de tot ce are mai frumos de oferit acest sezon. Zilele calde ne îndeamnă să revenim la ținutele noastre favorite. De la fustele și rochiile pe care abia așteptai să le porți, la pantalonii tăi scurți preferați și până la ținutele relaxate de vacanță, toate au în comun un lucru: picioarele tale frumoase, de care trebuie să ai grijă întotdeauna. Nu doar vara.

Pielea ta merită tot ce este mai bun, iar acest lucru este cu atât mai important când vine vorba de epilare. Gillette Venus are grijă ca tu să te bucuri de vacanță și îți oferă o epilare ușoară, rapidă și plăcută. Poți fi pregătită de plajă în numai câteva minute, fără durere și fără iritații.


Cu aparatele de ras Gillette Venus, special concepute pentru femei, pielea rămâne netedă, fără iritații în urma epilării, iar rezultatele durează în timp, datorită unui ras aproape de piele. Oriunde ai fi, epilarea devine floare la ureche! Ești pregătită în orice clipă să porți fustele tale preferate, pantalonii scurți și costumele de baie pe care le-ai ales cu grijă pentru vacanță.

Și pentru că a venit vorba de vacanță, știi deja cât este de important să ai o piele perfect fină când ești la plajă. Îți oferă acea încredere inconfundabilă și te face să te simți și mai frumoasă.


Pentru că sunt ușor de transportat, fiind realizate din material plastic ușor, aparatele de ras Gillette Venus nu trebuie să-ți lipsească din geanta de voiaj. Fie că faci o escapadă scurtă la mare, fie că ai planificat cu atenție o vacanță binemeritată la malul mării, Gillette Venus îți este întotdeauna alături. Este soluția ta salvatoare pentru o epilare perfectă.

Gillette Venus include o gamă variată de aparate de ras pentru femei, astfel că poți găsi aparatul perfect pentru tine, în funcție de nevoile tale. Aparatele de ras Gillette Venus sunt prevăzute cu lame multiple, pentru un ras delicat, aproape de piele. Benzile cu gel ale rezervelor de ras sunt activate sub apă, ceea ce înseamnă o alunecare ușoară la fiecare trecere pe piele. Rezultatul este o piele fină, fără iritații.

Mânerul ergonomic al aparatelor de ras este proiectat cu un gel ce oferă aderență ridicată, astfel încât să îl poți folosi fără griji. Iar mânerele aparatelor de ras Venus ComfortGlide sunt realizate din 30% plastic reciclat pentru că grija pentru natură trebuie să fie o prioritate pentru noi toți.


Capul pivotant al aparatelor de ras Venus se adaptează contururilor corpului tău și îți permite să obții o epilare de precizie, chiar și în zonele mai greu accesibile. 

Nu trebuie să-ți faci griji chiar dacă ai pielea sensibilă. Gillette Venus Smooth Sensitive este un aparat de ras cu trei lame creat special pentru femeile cu piele sensibila. Aparatul de ras este dotat cu bandă lubrifiantă SkinElixir și cu trei lame curbate ce urmăresc formele pentru o epilare netedă. Potrivit studiului consumatorilor din SUA, vei simți până la 0% iritație.

Dacă vrei să fii întotdeauna pregătită, poți obține instant o piele netedă cu Gillette Venus Snap, mini-aparatul de ras pentru femei. Cu cinci lame ce urmăresc formele și un recipient portabil, vei fi gata de orice, oricând, oriunde. Este prevăzut cu un mâner mini ușor de manevrat și depozitat, iar cele cinci lame prind orice fir de păr! Banda hidratantă Ribbon of Moisture se activează în contactul cu apa și oferă o alunecare facilă și, prin urmare, o epilare perfectă. 

Indiferent ce tip de aparat de ras Gillette Venus alegi, un lucru este sigur: vei obține nu doar o epilare perfectă, ci și acea încredere inconfundabilă. Iar dacă te simți bine în pielea ta, poți să cucerești lumea!
 
Gillette Venus este partenerul nostru în Aventour la feminin by Textar, proiectul născut din dorința de a combina lifestyle-ul feminin cu pasiunea pentru mașini. Prin urmare, timp de patru zile, între 6 și 9 iunie, patru femei influencer de top și prietenelor lor vor testa patru mașini premium pe un traseu de aproximativ 1200 km.
 
Aventour la feminin by Textar va putea fi urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

6-9 iunie

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 

Follow:
#Aventour
 
 
De Eva
eva
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod