Doi părinți celebri, mândri de copilul lor: Gwyneth Paltrow și fostul său soț, Chris Martin, au fost alături de fiica lor la absolvirea liceului

Gwyneth Paltrow și Chris Martin sunt doi părinți mândri. Actrița în vârstă de 49 de ani și solistul Coldplay, de 45 de ani, au participat la ceremonia de absolvire a fiicei lor, care a terminat liceul.

Apple, în vârstă de 18 ani, a pășit pe scenă pentru a-și primi diploma, la liceul Harvard Westlake School, în timp ce părinții săi faimoși o priveau cu admirație. Cei trei și-au făcut un selfie, pe care Gwyneth l-a postat pe Instagram.

„Felicitări tuturor absolvenților, în special lui @applemartin”, a scris actrița, deținătoare a unui premiu Oscar.

Pentru această ocazie specială, fondatoarea Goop a purtat o pălărie cu bor larg și un colier din aur cu lanțuri suprapuse.
Apple este cel mai mare dintre cei doi copii ai fostului cuplu.
Ea a obținut primul său job ca model în anul 2020 și a devenit oficial adultă pe 14 mai, când a împlinit 18 ani.

De ziua ei, Gwyneth a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în care a spus că „nu are cuvinte” pentru a o descrie pe fiica sa minunată.

„Nu aș putea fi mai mândră de atât pentru femeia care ai devenit. Ești tot ce aș fi putut visa vreodată și chiar mai mult de atât. 'Mândră' nu acoperă tot ceea ce simt, pentru că inima mea este plină de sentimente pe care nu le pot exprima în cuvinte”, a scris starul.

Paltrow a continuat apoi să o descrie pe fiica sa adolescentă, despre care a spus că este „extraordinară din toate punctele de vedere”.
„La mulți ani, draga mea fată. Sper că știi cât ești de specială și câtă lumină le-ai adus tuturor celor care sunt norocoși că te cunosc. În special mie. O spun tot timpul și nu voi înceta niciodată. Așa cum spune mătușa Drew, m-am născut în ziua în care te-ai născut. Te iubesc. Mama”, a adăugat actrița.
Gwyneth Paltrow și Chris Martin mai au împreună un fiu pe nume Moses, care a împlinit 16 ani luna trecută.

Cei doi au fost căsătoriți din 2003 până în 2013. Potrivit The Sun, ei s-au despărțit, de fapt, în mai 2013. Deși sunt divorțați și fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de alți parteneri, ei au în continuare o relație strânsă de prietenie și petrec adesea timp alături de familiile lor extinse.

În luna martie a anului trecut, fondatoarea Goop a dezvăluit că nu și-a dorit cu adevărat să divorțeze de Martin.

„Am învățat atât de mult de la un lucru pe care mi l-am dorit cel mai puțin pe această lume.
Nu am vrut niciodată să divorțez. Nu mi-am dorit niciodată să nu mai fiu căsătorită cu tatăl copiilor mei”, a declarat Gwyneth în podcastul actriței Anna Faris.
Deși a privit cu groază ideea de a divorța, starul a reușit să treacă peste despărțire. Actrița l-a cunoscut în 2014 pe Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialului „Glee”, cu care s-a căsătorit în anul 2018.

La rândul său, Chris Martin are o relație din 2017 cu actrița Dakota Johnson, cunoscută pentru rolul din „50 Shades of Gray”.

În inuarie 2020, Paltrow a declarat pentru Harper's Bazaar că se înțelege foarte bine cu Dakota. 

„O iubesc. Înțeleg de ce poate părea ciudat, pentru că este oarecum neconvențional.
Dar cred că în acest caz pot să spun că pur și simplu o ador. Mă gândesc mereu la alte opțiuni -  ce altceva poți să oferi, în loc să opui rezistență sau să te simți nesigur? Sunt foarte multe de învățat dintr-o astfel de situație”, a declarat actrița.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod